امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:24

خرید تضمینی محصولات سلامت محور شرکت های دانش بنیان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: راه نجات کشور توسعه فناوری و تولید و خلق ثروت است و وزارت بهداشت محصولات سلامت محور و دانش بنیان را تضمینی خرید می کند.
به گزارش خبرنگار وب­دا؛ دکتر سیدحسن هاشمی در نشست با نمایندگان 30 شرکت دانش بنیان حوزه سلامت بیان داشت: در عرض یکماه گذشته دوبار با شرکت های دانش بنیان جلسه داشتیم که این اتفاق بیانگر عزم جدی وزارت بهداشت برای توسعه محصولات دانش بنیان است.
وی افزود: وضعیت فعلی تولیدات در بخش علوم پزشکی مطلوب نیست و بضاعت و آینده ما در این بخش به دست شماست و حق ملت ایران نیز بسیار بیشتر این است.
دکتر هاشمی اظهار داشت: ما در مقایسه با برخی صنایع همچون صنایع موشکی هنوز عقب هستیم، کار آنها از ما هم سخت تر بوده است، هرچند ممکن است منابع بیشتری از ما داشته اند ولی باید توجه کنید که ایمان و عزم جدی در دستیابی به موفقیت ها موثرتر است.

صادرات تولیدات دارویی و پزشکی بسیار کم است
وزیر بهداشت با اشاره به رقم 100 میلیون دلاری صادرات دارویی گفت: کلان نگری در بحث فناوری ها یک ضرورت است باید کاری کنیم که در پایان 4 سال ارقام صادراتی این حوزه به صورت چشمگیری افزایش یابد.
وی افزود: در زمینه تولید واکسن و دارو برنامه داریم و در صدد هستیم عقب افتادگی در زمینه تولید تجهیزات پزشکی را رفع کنیم.
دکتر هاشمی بیان داشت: پیشنهاد می کنم جلسه دیگری با حضور شرکت های دانش بنیان اصلی داشته باشیم تا مشکلات تولید را زودتر از سر راه تولیدکنندگان بردارم.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت از هم اکنون تضمین پیش خرید محصولاتی همچون دارو و واکسن را می دهد و در این راه تسهیلات لازم را به شرکت ها خواهد داد.
وزیر بهداشت در پایان به بیان مواردی که در مصوبات صورتجلسه نشست امروز  خود با نمایندگان شرکت های دانش بینان فعال در حوزه سلامت خواهد آمد پرداخت و این مصوبات را چنین برشمرد: بررسی امکان ایجاد پارک فناوری سلامت، به حداقل رساندن بوروکراسی برای ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان توسط سازمان غذا و دارو تا 2 ماه دیگر، خرید تضمینی محصولات سلامت محور در قالب قراردادهای مشخص، سیاست های جدید تولید مواد اولیه دارویی، ملزومات پزشکی و کیت های تشخیصی در شورای فناوری سلامت وزارت بهداشت، ابلاغ سیاست های جدید تولید واکسن و دارو و مواد اولیه تا 3 ماه دیگر