امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:13

جلسه ستاد حجاب و عفاف دانشگاه برگزار شد

جلسه ستاد حجاب و عفاف دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضاء هیأت رئیسه، روسای بیمارستان‌ها و مدیران واحدهای مختلف در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به نقش مهم دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: بي هويت كردن جوانان و بي تفاوت كردن آنها به مسائل عقیدتی و فرهنگي كشور در اولويت كار دشمنان است و لذا باید با انجام كارهاي فرهنگي بویژه ترویج عفاف و حجاب در سطح دانشگاه‌ها، به مقابله با هجمه هاي شيطاني آنها بپردازيم.
حجت الاسلام صادقی ‌نسب با بیان اینکه گناه آشکار، فضا را خراب می‌کند و به دیگران جرأت بر گناه می‌دهد، گفت: بی حجابی از جمله گناهان آشکاری است که به یکی از نمادهای مخالفت مدنی نیز تبدیل شده است. وی افزود: بی حجابی و بی عفافی تاثیرات سوئی بر خود فرد و همچنین سایر افراد جامعه دارد. وی به رشد شدید آمار طلاق در جامعه اشاره کرد و افزود: ماهواره، بیکاری و تهییج غریزه بر اثر افزایش بی حجابی و بی عفافی در جامعه موجب بروز مشکلات و ناهنجاری‌ها در جامعه و متزلزل شدن کانون خانواده‌ها شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه از دانشگاه‌ها به عنوان الگو در سطح جامعه یاد کرد و بر لزوم گسترش فرهنگ حجاب و عفاف به خصوص در فضای دانشجویی تاکید نمود. دکتر رضا احمدی با بیان اینکه فلسفه وجودی واقعه عاشورا، ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است، تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی مناسب و انجام فعالیت‌های فرهنگی از بروز ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله بی حجابی و بی عفافی در سطح دانشگاه جلوگیری کرد. در ادامه این جلسه، آئین نامه پوشش و اخلاق حرفه ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه و حاضران، نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.
ارائه آئین نامه پوشش و اخلاق حرفه ای وزارت توسط شورای انضباطی و معاونت آموزشی بصورت پایلوت در برخی دروس نظری، برگزاری دوره کد دار با موضوع عفاف و حجاب توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع، برگزاری جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر هر حوزه به صورت ماهانه، تجلیل ریاست دانشگاه از کارکنان، دانشجویان و اساتید فعال در بحث حجاب و عفاف و تسهیل در فرآیند تصویب طرح‌های تحقیقاتی با اولویت حجاب و عفاف از جمله مصوبات این جلسه بود.