امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:53

حضور خیریه نورآوران سلامت در گناباد به عنوان اولین شهر در شرق کشور

با هدف ارائه خدماتی بهداشتی درمانی مناسب و رایگان به روستائیان مناطق محروم، خیریه نورآوران سلامت با استقرار در بخش مرکزی شهرستان گناباد، خدمات خود را از نیمه دوم آذرماه به روستائیان ارائه خواهد کرد.
به گزارش وب‌دا، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: نورآوران سلامت با استقرار واحدهای سیار شامل کلینیک چشم‌پزشکی، اتاق عمل چشم¬ و واحد دندانپزشکی، امکان ارائه خدمات درمانی مطلوب و با کیفیت را به صورت رایگان برای روستائیان مناطق محروم فراهم می‌نماید.
اصغر کرامتی افزود: این گروه کار خود را از نیمه آذرماه با استقرار واحدهای سیار خود در روستای بیمرغ آغاز و به مدت دو ماه و نیم، با حضور پزشکان متخصص خدمات چشم‌پزشکی و دندان‌پزشکی به روستائیان محروم ارائه می‌کند.
وی افزود: در همین راستا از ماه‌ها قبل جلسات هماهنگی بین مدیران اجرایی این خیریه با مسئولان شهرستان و دانشگاه برگزار شده و شرایط مورد نیاز برای اجرای این طرح فراهم شده است. وی افزود: جلسات هماهنگی و توجیهی نیز با حضور دهیاران و بهورزان روستاها برگزار شده است تا با سرعت و دقت بیشتری به نیازمندان واقعی خدمات پزشکی ارائه شود.
وی با بیان اینکه پس از بررسی‌های انجام شده در استانداری خراسان رضوی، گناباد به عنوان اولین شهر برای حضور بنیاد خیریه نورآوران سلامت انتخاب شد، خاطرنشان کرد: پس از حضور مدیران و کارشناسان این خیریه در شهرستان و بررسی میدانی، روستای بیمرغ به عنوان محل استقرار این گروه انتخاب شد و دیگر روستائیان برای درمان به محل استقرار انتقال می‌یابند. وی خاطرنشان کرد: در مرحله نخست اجرای این طرح فقط اهالی روستاهای پسکلوت و در صورت امکان، بیماران روستاهای بخش کاخک نیز درمان می‌شوند.