امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:21

حضور پزشکان متخصص در مناطق روستایی ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری است

فرماندار گناباد گفت: باید فرهنگ نوع دوستی، ایثار و فداکاری را در جامعه ترویج نماییم که یکی از بسترهای آن اقدامات عملی از قبیل حضور خیریه نورآوران سلامت در مناطق محروم و ارائه خدمات پزشکی به روستائیان نیازمند است.
 به گزارش وب‌دا، فرماندار گناباد در جلسه توجیهی دهیاران و بهورزان که در سالن زکریا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، از سلامت به عنوان محور توسعه پایدار یاد کرد و افزود: ارائه خدمات پزشکی با کیفیت و خوب توسط پزشکان متخصص در مناطق روستایی محروم، فرصت مغتنمی است که ضمن رفع نیاز درمان روستائیان نیازمند، باعث ایجاد یک نوع تعامل اسلامی انسانی در جامعه می‌شود. محمد صفایی افزود: حضور یک گروه از متخصصان برای درمان اقشار محروم جامعه موجب تقویت و افزایش همبستگی و تعاملات اجتماعی و ایجاد پیوندهای عمیق‌تر اجتماعی می‌شود.
مهندس زرینی از مسئولان اجرایی خیریه نورآوران سلامت هم در این جلسه، از این خیریه به عنوان یک حرکت جهادی یاد کرد و افزود: نورآوران سلامت تا کنون در نه استان کشور حضور یافته است و حضور در شهرستان گناباد، اولین فعالیت این خیریه در شرق کشور است. وی از آمادگی مسئولان محلی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی انتخاب گناباد برای اجرای این طرح یاد کرد و گفت: حرکت خوبی در جهت غربالگری و شناسایی نیازمندان روستایی انجام شده تا روستائیان بیشتری از خدمات درمانی ارائه شده توسط این گروه بهره مند شوند. وی، بینایی سنجی، جراحی چشم و دندان‌پزشکی را از جمله خدمات قابل ارائه در این حرکت جهادی برشمرد و خاطرنشان کرد: در مدت حضور این گروه، بیش از یکصد پزشک متخصص برای ویزیت و درمان در محل استقرار این گروه حضور می‌یابند.