امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 05:13

روز دانشجو روز استکبارستیزی جوانان دانشجو است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: روز دانشجو نمايانگر روح استكبارستيزي،‌ استقلال‌خواهي، عدالت‌طلبي و آزادي‌خواهي دانشجويان ايران در پرتو اسلام عزيز است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در هم‌اندیشی اساتید شهرستان که با حضور امام جمعه، فرماندار، روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و جمعی از مسئولان شهرستان گناباد در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، از روز دانشجو به عنوان نماد حرکت ضداستبدادی و استعماری در تاریخ مبارزات نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد و افزود: دانشجویان هم در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و هم در دوران دفاع مقدس نقش مهم و تاثیرگذاری در مقابله با استعمار و استبداد داشتند. وی، از علم به عنوان سلاح اصلی دانشجویان در مقابله با استعمار و استبداد بیگانگان یاد کرد و اظهار داشت: امروز دانشگاه‌ها در سنگر جهاد علمی، رسالت سنگین تولید علم و تربیت متخصصان متعهد را بر عهده دارند تا با پیشرفت‌های علمی و فناوری در مقابل توطئه‌های دشمنان ایستادگی نمایند. دکتر احمدی بر لزوم تلاش و جدیت بیشتر برای پیشرفت علمی تاکید کرد و با اشاره به در پیش بودن روز دانشجو و روز وحدت حوزه و دانشگاه، خواستار بازدیدهای متقابل حوزویان از دانشگاه و دانشگاهیان از حوزه‌های علمیه شد.
در ادامه این جلسه، حاضران پیشنهادات خود را در خصوص برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و گردهمایی طلاب و دانشجویان ارائه کردند.