امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:51

دانشجو نماد عدالت خواهی و دشمن شناسی است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیام خود به مناسبت 16آذر، روز دانشجوگفت: دانشجو نماد عدالت خواهی و دشمن شناسی است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی، شانزدهم آذرماه روز دانشجو را گرامی داشت.
متن این پیام بدین شرح است:
بسم ا... الرحمن الرحیم
با سلام و درود به روح پر فتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خميني (ره)، شهداي ايران اسلامي بویژه شهداي دانشجو و آرزوی سلامتي برای مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)
16 آذر، يادآور حماسه پرشكوه استقامت و پايداري دانشجويان مسلمان ايراني در برابر سلطه خارجي و خودكامگي داخلي و یادآور پایمردی و رشادت بزرگ مردانی به نام دانشجوست که شصت سال پیش بر حسب وظيفه دانشجو بودن، احساس مسئوليت كرده و با خون خود در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان ایستادند و جان خود را در راه تعالی و سعادت میهن عزیزمان تقدیم کردند.
دانشجو، نماد حق طلبی، ایمان، آرمان خواهي، ‌اميد، تلاش، رویش و بالندگی ست که با حضور در عرصه‌های مختلف، صداقت، نشاط و شادابی به ارمغان می‌آورد و به فرموده رهبر معظم انقلاب" دانشجو ،‌اميد آينده و ذخيره حياتي كشور است".
دانشجویان عزیز در صحنه‌ها و دوران‌های مختلف بویژه در جریان پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش پیشتازی خود را ایفا نموده‌اند و اکنون در شرایط کنونی کشور که رهبر معظم انقلاب بر تولید علم تاکید ویژه دارند و نواندیشی علمی را از وظایف مهم دانشگاه‌ها عنوان کرده‌اند، رسالت دانشگاهیان و قشر فرهیخته دانشجو در پیشبرد اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی بیش از پیش مهم و ضروری ست.
دانشجویان همواره به عنوان نماد دشمن‌شناسی و استعمارستیزی بودند و در شرایط حساس کنونی نیز باید با بصیرت لازم، با تبعیت از فرامین مقام عظمای ولایت، ضمن شناخت دشمن، با تلاش و سختکوشی خود در جهاد علمی و ارتقای جایگاه علمی ایران عزیز در برابر استعمارگران بایستند و با دستیابی به قله‌های رفیع علم و فناوری، موجبات عزت و اقتدار روزافزون میهن عزیزمان را فراهم نمایند. قشر فرهیخته دانشجو باید با تاسی به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) " اگر جهت زندگی دانشجو این باشد که به مسائل جامعه و آنچه که می گذرد بی اهمیت، بی اهتمام، بی علاقه و بی مبالات باشد، مصیبت خیلی بزرگی است." با مشارکت و حضور فعال در تمامی عرصه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و نقد کارشناسانه مسائل کشور، ضمن حفظ نقش پیشتازی خود در عرصه‌های مختلف، زمینه رشد سیاسی و پیشرفت و توسعه جامعه را فراهم نمایند.
ضمن گرامیداشت شانزدهم آذر روز دانشجو و تبریک به این قشر جوان و بانشاط، به روان پاك امام راحل(ره)، شهدای 16آذر، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای عرصه جهاد علمی و همه دانشجويان و استاداني كه جان خود را در راه عزت و سربلندي ايران عزيز تقدیم كردند، درود میفرستم و امیدوارم شما دانشجویان عزیز با تبعیت از ولایت فقیه، با حضور فعال در همه عرصه‌ها در راه حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و تعالی و سعادت کشور عزیزمان گام بردارید.