امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:34

بازدید مدیر کل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت از دانشگاه

مدیر کل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه کارشناس ارزیاب این هیأت از دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، آقای محمودی مدیر کل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت در جلسه‌ای که با حضور کارکنان، مصاحبه‌گران و محققین دفتر گزینش دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد، انتخاب افرادی که منشا خیر و خدمت باشند را مهمترین رسالت گزینش عنوان کرد و افزود: کار در گزینش انگیزه‌های مادی ندارد و تنها انگیزه‌های اعتقادی و احساس تکلیف است که پذیرش این مسئولیت را آسان می‌کند. وی با بیان اینکه اگر دغدغه خدمت و احساس وظیفه برای آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی را داریم باید نسبت به کار گزینش حساس باشیم، اظهار داشت: این انقلاب حاصل رشادت و جانفشانی شهدا و ایثارگران و یادگار امام راحل(ره) است که باید با گزینش افراد صالح و شایسته‌ای که دغدغه خدمت به محرومان را دارند، در جهت حفظ دستاوردها و آرمانهای انقلاب اسلامی تلاش نماییم. وی، انتخاب افراد شایسته برای دستگاه‌های اجرایی را همچون صدقه جاریه دانست و خاطرنشان کرد: تا زمانیکه افراد انتخاب شده منشأ خیر و خدمت باشند قطعأ نیروهای گزینش از اجر و پاداش آن بهره مند میشوند و در صورت عدم دقت در انتخاب افراد، در مقابل خدمت رسانی نامناسب و ایجاد آسیب و بدبینی توسط آنها مسئول و پاسخگو خواهیم بود. محمودی، ارزیابی عملکرد و بررسی مسائل و مشکلات از نزدیک را از جمله مهمترین اهداف این بازدید عنوان کرد و از انتخاب همکاران متعهد و دلسوز در دفتر گزینش دانشگاه قدردانی کرد.
مدیر گزینش دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در ابتدای این مراسم، ضمن خیر مقدم به مدیرکل و کارشناس ارزیاب هیأت مرکزی گزینش وزارت، به تشریح اقدامات انجام شده در این دفتر پرداخت و افزود: تلاش شده است تا با استفاده از همه پتانسیل‌های موجود و انتخاب افراد صالح، فاضل وصاحب اخلاق کریمه در گزینش، زمینه بهترین کارایی و اثربخشی را فراهم نماییم. جلال مومن با بیان اینکه اصل تعهد ، سلامت نفس و آشنائی به مسائل روز در انتخاب مصاحبه گران و محققین لحاظ شده است، تصریح کرد: انتقال پرونده‌های پرسنل از هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این دفتر، استقرار واحدهای اداری و بایگانی، انتخاب محققین و مصاحبه‌گرها، برگزاری دوره‌های آموزشی، نصب و راه‌اندازی نرم افزارهای هماهنگ وبانک جامع منابع و انجام امور گزینش مربوط به پرونده های نیابتی، نیروهای استخدام جدید،تمدید قراردادها،مشاغل حساس و تبدیل وضعیت نیروهای موجود از مهمترین فعالیت‌های انجام شده در دفتر گزینش دانشگاه است. وی خاطرنشان کرد: امور مربوط به گزینش پرسنل دانشگاه تا سال 1390 در هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شد که از 29 خرداد سال 1390 با موافقت هیات مرکزی گزینش وزارت، دفتر گزینش این دانشگاه به صورت مستقل فعالیت خود را آغاز نمود.
برگزاری جلسه مشترک با ریاست و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و بازدید از بخش‌های مختلف پردیس وزیارت شهدای گمنام از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه مدیر کل دبیرخانه و کارشناس ارزیاب هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان گناباد بود.