امروزپنج شنبه, 27 مرداد 1401 05:01

بازدید مدیرعامل آوا سلامت از اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

کاپیتان احدی مدیرعامل شرکت هلیکوپتری آوا سلامت به همراه کاپیتان نوشیری مدیر عملیات این شرکت در حاشیه این بازدید دو روزه با دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد دیدار کردند.

به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار با قدردانی از خدمات اورژانس هوایی گفت: از ابتدای تأسیس اورژانس هوایی گناباد تا پایان تیرماه امسال، بالگرد شرکت آوا سلامت بیش از ۳۸۰ مورد ماموریت اورژانس در شعاع پروازی این پایگاه انجام داده است.
کاپیتان احدی نیز با ابراز رضایت از وضعیت پایگاه اورژانس هوایی گناباد، از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد.
در ادامه این نشست، نکات و پیشنهاداتی درباره بهبود و ارتقای خدمات اورژانس هوایی ارائه مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم افزایش ضریب ایمنی در پروازها و بالاتر رفتن سطح کیفی خدمات در عملیات‌های بالگرد اورژانس هوایی در منطقه تحت پوشش تاکید شد.
محمدحسین اسماعیل‌زاده رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه نیز در پایان این بازدیدها، با اشاره به خدمات اورژانس هوایی دانشگاه، از توافقات سازنده در جهت بهبود کیفیت خدمت رسانی به مردم منطقه با شرکت هلیکوپتری آوا سلامت خبر داد.