امروزپنج شنبه, 27 مرداد 1401 07:03

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دوز چهارم واکسن کرونا را دریافت کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و فرزندشان با حضور در پایگاه تجمیعی واکسن کرونا، واکسن کرونا را دریافت کردند.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در حاشیه تزریق این واکسن، واکسیناسیون را یکی از بهترین روشهای پیشگیری از بیماریهای عفونی واگیردار عنوان کرد و افزود: در بیماری کرونا هم بر انجام واکسیناسیون و ضرروت آن تاکید فراوانی شده است.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه افرادی که ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن آنها می‌گذرد، حتماً نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا اقدام کنند، گفت: اینکه آخرین واکسن تزریقی فرد، نوبت اول، دوم یا سوم بوده است مهم نیست بلکه در صورتی که ۶ ماه از آخرین نوبت آن گذشته باشد، باید حتماً نوبت یادآور تزریق شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه وزارت بهداشت، ایمنی همه واکسن‌های موجود را تأیید کرده است، گفت: با توجه به سبد متنوع واکسن‌های موجود کرونا، افراد می‌توانند ضمن مشورت با همکاران ما در مراکز واکسیناسیون، یکی از واکسن‌های موجود را استفاده کنند.
دکتر احمدی، واکسیناسیون، رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشوی دستها را از مهمترین توصیه‌های لازم برای عبور از پیک هفتم کرونا عنوان و تاکید کرد: باید توجه داشت که در دسترس‌ترین واکسن بهترین واکسن برای تلقیح است.
وی تصریح کرد: افرادی که دارای علائم خفیف کرونا بودند ولی دچار مشکلات تنفسی نیستند بعد از بهبودی کامل می‌توانند واکسن بزنند ولی به افراد دارای علائم شدیدتر توصیه می‌شود که سه تا چهار هفته پس از بهبود علائم واکسن بزنند.