امروزپنج شنبه, 27 مرداد 1401 07:00

هشدار رئیس دانشگاه درباره کاهش شدید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در نوزدهمین جلسه قرارگاه کرونا این دانشگاه با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی اعلام شده، شهرستان‌های گناباد و بجستان در وضعیت قرمز قرار دارند، نسبت به کاهش شدید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی هشدار داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با اشاره به اینکه هم اکنون 130 شهر کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است، افزود: عادی انگاری و کم توجهی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و واکسیناسیون، موجب استمرار وضعیت قرمز کرونایی شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش درصد استفاده از ماسک در جامعه، ماسک زدن و شستشوی دست‌ها را از جمله مهمترین روشهای پیشگیری از بیماری دانست و بر لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در اجتماعات تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با انتقاد از پخش برنامه‌های بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در صدا و سیما، از اقشار مختلف جامعه خواست تا با توصیه یکدیگر به رعایت نکات بهداشتی، ضمن حفظ سلامت همه مردم به ویژه سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، به کوتاه شدن پیک هفتم بیماری کرونا کمک کنند.
دکتر احمدی تصریح کرد: در راستای افزایش حساسیت در گروه‌های تاثیرگذار، در طی هفته‌ها ور وزهای گذشته جلسات مختلفی با برخی مسئولان ادارات و هیئت‌های مذهبی برگزار شده است که در این جلسات ضمن تشریح وضعیت موجود کرونایی، از آنها خواسته شد تا با تشویق مردم به واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله ماسک زدن، به حفظ سلامت مردم کمک کنند.
وی افزود: در جلسات مختلفی که با بهورزان شهرستان‌های گناباد و بجستان هم برگزار شده، بر ضرورت پوشش حداکثری واکسیناسیون به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با کووید19 تاکید شده است.