امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:48

دانشگاه بايد محيط آزاد انديشی باشد

يکی از اساتيد دانشگاه تهران گفت: عرصه دانشگاه ضمن دور بودن از جنجال بايد محيط آزاد انديشی باشد.
به گزارش وب‌دا، دکتر سيد محمد حسينی در مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه که با حضور روسا، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و اساتید و طلاب حوزه علمیه در سالن کوثر پرديس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، با بیان اینکه مسوولین دانشگاه‌ها باید در برخورد با دانشجویان نهایت سعه صدر را داشته باشند، افزود: دانشجو بايد ضمن اينکه بر مسایل علمی تمرکز داشته باشد، نقد هم بکند و نظر خویش را در یک محیط آرام و بدون تنش اعلام کند. وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که قوه مجریه یکی از مهترین قوای کشور است ،گفت: دانشجو باید به نقد دولت و عملکرد قوه مجریه بپردازد و مسایل مهم مثل مسئله هسته ای نیز باید در دانشگاه ها مطرح شود. وی تصریح کرد: در زمینه حضور دانشجویان در جریانات سیاسی و اجتماعی افراط و تفریط وجود دارد بطوری که برخی حضور دانشجو در عرصه های سیاسی را بر نمی تابند و گروهی نیز دوست دارند که دانشگاه محل جنجال های سیاسی باشد که هر دو نگاه غلط است.
وی با بیان اینکه در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه به نقطه ایده ال نرسیده ایم و باید تلاش کرد این هدف متعالی تحقق پیدا کند، تصریح کرد: باید نقاط قوت دانشگاه و حوزه شناخته شود تا این دو بتوانند با هم افزایی، آینده فرهنگی درخشانی را رقم بزنند.
وی افزود: حوزه و دانشگاه باید نیروهای ارزشمندی را برای اداره کشور تربیت کنند چرا که منابع انسانی بیش از هر نوع امکاناتی دارای ارزش است. دکتر حسینی در خصوص مسئله هسته‌ای هم گفت: گروهی چنین وانمود می کنند که مسئله هسته ای فقط در دولت دهم و یا یازدهم مطرح شده در حالی که قبل از انقلاب نیز مسئله هسته ای موضوع مهمی بوده و احداث نیروگاه بوشهر به قبل از انقلاب بر می گردد. وی افزود: ما باید سالانه حدود 12 هزار مگاوات برق از طریق سوخت هسته ای تولید کنیم در حالیکه امروز فقط یک هزار مگاوات برق از این طریق تولید می شود. وی با بیان اینکه مذاکرات ژنو مورد حمایت رهبر معظم انقلاب می باشد ادامه داد: در جزییات این مذاکرات می توان بحث و گفتگو کرد و نقد هایی را مطرح کرد. وی با بیان اینکه مذاکره به معنای نادیده گرفتن جنایات طرف مقابل نیست، افزود: ما با صدام نیز بعد از پایان جنگ مذاکره نمودیم و نباید تلقی شود که آن همه جنایات صدام قابل بخشش است. وی با بیان اینکه هیات مذاکره کننده ایران باید راه را بر بهانه جویی های آمریکا ببندد و اینطور نباشد که اگر موضوع هسته ای به جایی رسید، آمریکا مسایلی مثل حقوق بشر را مطرح کند، خاطرنشان کرد: آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر از کشور هایی حمایت می کند که هنوز به صورت پادشاهی اداره می شوند و هیچ انتخاباتی در آنها برگزار نمی شود.