امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:58

حضور اعضاء هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در راهپیمایی گرامیداشت 9 دی

اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از تجمع در محل ستاد مرکزی در راهپیمایی گرامیداشت 9 دی حضور یافتند.
به گزارش وب‌دا، در آستانه سالروز رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و همزمان با حماسه 9دی روز بصیرت و میثاق با ولایت، اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر مردم شهیدپرور و ولایتمدار این شهرستان با انجام راهپیمایی از چهار راه شهید احمدیان تا مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) این شهر،  با آرمان نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
مسوول دفتر نهاد ولی فقیه تیب امام صادق (ع) نیروی زمین سپاه خراسان رضوی در پایان این راهپیمایی از نهم دی به عنوان جشن بلوغ سیاسی امت اسلام در برابر استکبار و جهان خواران یاد کرد و افزود: نهم دی در ایران بود اما پایه های کاخ سفید در آمریکا و کاخ الیزه را لرزاند.
حجت الاسلام سید هاشم موسوی با بیان اینکه در نهم دی ما 88 مردم به ندای آمام حسین (ع) لبیک گفتند و لبیک یا حسین تا آسمانها رفت، تصریح کرد: نهم دی مردم ایران اسلامی با ولی فقیه و امام زمان خود بیعت مجدد کردند و به دنیا پیام دادند که رمز ماندگاری مکتب تشیع در طول تاریخ حول محور ولایت و پیروی از امامت بوده است.