امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:51

توسعه و ترویج رفتارهای سالم ضروری است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گردهمایی داوطلبان سلامت گفت: توسعه و ترویج رفتارهای سالم ضروری است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با اشاره به شیوع گسترده بیماری‌های قلبی عروقی در جامعه گفت: بی تحرکی، رژیم‌های غذایی نامناسب، استفاده از فست‌فودها و مصرف سیگار از جمله دلایل افزایش بیماری‌های قلبی عروقی است که باید برای جلوگیری و کاهش آن، سبک زندگی سالم را ترویج نماییم. وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند چالش‌ها و مشکلات حوزه سلامت را مرتفع نماید، اظهار داشت: تحقق اهداف این حوزه درگرو همفکري و مشارکت عمومي است که در اين ميان داوطلبان سلامت از ارکان موفقيت در دستیابی به توسعه برنامه های نظام سلامت هستند.وی از سلامت به عنوان رفاه کامل جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی یاد کرد و افزود: برای رسیدن به این جایگاه باید برای ترویج مفاهیم سلامت تلاش کنیم.