امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:32

ازگزینشگران دانشگاه تجلیل شد

در مراسمی که در سالن اجلاس ستاد مرکزی برگزار شد از گزینشگران دانشگاه تجلیل شد.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه،  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و گزینشگران در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزارشد، جلال مومن مدیرگزینش دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ر ه) مبنی برتشکیل نهاد گزینش به حاضرین تبریک و خیرمقدم عرض نمود.
ریاست دانشگاه هم در این مراسم ضمن تبریک روز گزینش و آروزی موفقیت برای گزینشگران، دقت درانتخاب نیروی انسانی متعهد در سیستم سلامت را الویت‌دار اعلام کرد و افزود: در طی مراحل گزینش، توجه به رعایت حق الناس، اخذمشورت و تحقیق از افراد مطمئن و حفظ آبروی افراد از مولفه های مهم گزینش است.
دکتر احمدی از زحمات مدیر و کارکنان گزینش به خاطر بازدید و ارزیابی مثبت مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش از دفترگزینش دانشگاه قدردانی نمود.مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این مراسم درخصوص رعایت مباحث اخلاقی گزینش نکاتی را متذکر شد. حجت الاسلام والمسلمین صادقی نسب با استناد به فرمایش مولاعلی(ع)، رعایت امانت مسئولیت را از علائم مومنین برشمرد و اهتمام در رعایت مقررات، خدمت به جامعه و عدم استفاده شخصی از پست و مقام را خواستار شد.
در پایان این جلسه، دکترتجددی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به فلسفه تأسیس گزینش بخاطر جذب افراد صالح در سازمان های دولتی، خواستار لحاظ ملاک های تقدم و انتخاب اصلح درگزینش کارکنان شد.
در پایان این جلسه از آقای ابراهیم رحیمی و خانم فاطمه ترابی دلوئی به عنوان گزینشگران برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.