امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:48

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گناباد سفر می‌کند

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: به منظور بازدید از دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بررسی مسائل و مشکلات  بهداشتی درمانی شهرستان‌های گناباد و بجستان و افتتاح شعبه شرق کشور خیریه نورآوران سلامت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به گناباد سفر می‌کند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی گفت: دکتر سید حسن هاشمی به همراه رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت در ابتدای ورود خود به شهرستان گناباد، با حضور در گلزار شهدای گمنام و مرقد علامه بهلول گنابادی به مقام شامخ شهدا و این عارف فرزانه ادای احترام می‌کند.
وی گفت: جلسه با هیأت رئیسه، بازدید از بخش‌های مختلف پردیس و بازدید از پروژه‌های عمرانی در حال احداث از جمله بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول، بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، دانشکده پزشکی، خوابگاه دانشجویی و سالن ورزشی از جمله برنامه‌های این سفر خواهد بود. دکتر احمدی با بیان اینکه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مراسم افتتاحیه بنیاد خیریه نورآوران سلامت شعبه شرق کشور در دهستان پسکلوت افتتاح می‌شود، خاطرنشان کرد: این مراسم در مسجد جامع روستای بیمرغ از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد برگزار می‌شود که به عنوان محل انجام نخستین سفر شعبه شرق  بنیاد خیریه نورآوران سلامت انتخاب شده است.