امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:15

بازديد وزير بهداشت از پرديس دانشگاه علوم پزشكي گناباد

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سفر به استان خراسان رضوي، از پرديس دانشگاه علوم پزشكي گناباد بازديد كرد.
به گزارش خبرنگار وب‌دا؛ دكتر سيدحسن هاشمي ضمن بازديد از پرديس دانشگاه علوم پزشكي گناباد، از ساختمان كتابخانه مركزي، آمفي‌تئاتر و فضاهاي آموزشي و سالن سرپوشيده اين دانشگاه بازديد كرد.
وزير بهداشت پس از بازديد از پرديس دانشگاه علوم پزشكي گناباد در جلسه هيات رئيسه اين دانشگاه شركت كرد.
بنابراين گزارش، رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد در اين جلسه گزارشي درخصوص عملكرد آموزشي، بهداشتي و درماني اين دانشگاه ارائه كرد. دكتر احمدي همچنين به بيان برخي از مشكلات اين دانشگاه پرداخت و كمبود پزشك عمومي، كمبود بهورز، عدم ماندگاري پزشكان متخصص و كمبود اعتبارات در بخش‌هاي مختلف را از جمله مشكلات دانشگاه علوم پزشكي گناباد عنوان كرد.
بنابراين گزارش هريك از معاونين توسعه مديريت منابع ، بهداشت و نيز مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز گزارشي را درخصوص مسائل مربوط به حوزه مسئوليت خود ارائه دادند.
حجت‌الاسلام صادقي، امام جمعه گناباد كه مسئول دفتر نهاد نماديندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز مي‌باشد در اين جلسه، گزارشي از برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي كه در سطح دانشگاه و خوابگاه‌هاي دانشجويي اجرا مي‌شود ارائه داد.
وي اجراي برنامه‌هاي مذهبي به مناسبت‌هاي مختلف، برگزاري اردوهاي جهادي و نيز برگزاري نماز جماعت صبح در خوابگاه‌هاي دانشجويي را از جمله برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي اين دانشگاه عنوان كرد.
بنابراين گزارش در ادامه اين جلسه «رجايي» نماينده مردم گناباد در مجلس شوراي اسلامي نيز طي سخناني به برخي از مشكلات موجود در دانشگاه علوم پزشكي گناباد پرداخت.
وي نبود چارت تشكيلاتي، پايين بودن سرانه دانشجويي و نيز مشكلات مربوط به نيروهاي شركتي در اورژانس گناباد را مورد اشاره قرارداد و خواستار تبديل وضعيت اين نيروها شد.
در ادامه اين جلسه، دكتر هاشمي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از اقدامات فرهنگي صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشكي گناباد ابراز خرسندي كرد.
دكتر هاشمي گفت: در طي سفرهايي كه داشتيم شايد يكي از فرهنگي‌ترين فضاهاي دانشگاهي كه توام با نشاط دانشجويان در زمينه انجام فرايض ديني همراه بوده است، مربوط به اين دانشگاه است.
وزير بهداشت به برگزاري نماز جماعت صبح در خوابگاه‌هاي دانشجويي و نيز برگزاري اردوهاي جهادي يا حركت مقدسي عنوان كرد كه جزء بركات دانشگاه علوم پزشكي گناباد است.
دكتر هاشمي ضمن اشاره به قدر و منزلت و تاثيرگذاري روحانيت پويا در ايجاد چنين فضايي معنوي، حضور امام جمعه اين شهر را همزمان به عنوان مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، يك  فرصت و غنيمت برشمرد و بر استفاده از اين فرصت‌ها و حمايت روحانيت از فضاي فرهنگي در دانشگاه‌ها تأكيد كرد.
وزير بهداشت در ادامه با اشاره به ساختار مناسب دانشگاه علوم پزشكي گناباد بر ضرورت توسعه آموزش‌هاي تخصصي بيمارستان در حال احداث علامه بهلول تأكيد كرد و در پايان از همراهي و تعامل نماينده مردم گناباد در مجلس شوراي اسلامي به دليل حمايت و پي‌گيري مباحث بودجه‌اي و اعتباري تشكر و قدرداني كرد.