امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:19

بهره برداری از سه پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با ایام ا... دهه مبارک فجر، از سه پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بهره‌برداری می‌شود.
به گزارش وب‌دا، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در گرامیداشت دهه مبارک فجر از مرکز بهداشتی درمانی شهید قنبر آقایی بجستان به عنوان فاز یک پروژه ساختمان شبکه بهداشت و درمان بجستان بهره برداری می‌شود. اصغر کرامتی افزود: این مرکز در طبقه همکف با زیربنای 700 متر مربع و با هزینه‌ای بالغ بر نه میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی احداث شده است. وی افزود: پزشک خانواده، دندانپزشکی، مامایی، بهداشت محیط و حرفه‌ای و آزمایشگاه از جمله بخش‌های این مرکز است که به شهروندان بجستانی ارائه خدمت خواهد کرد. کرامتی افزود: با بهره‌برداری از فاز نخست این پروژه، واحدهای پراکنده و استیجاری که فعلا برای ارائه خدمت در سطح شهر استفاده می‌شود در این ساختمان مجتمع می‌گردد. وی با بیان اینکه پیمانکار این پروژه دو میلیارد و پانصد میلیون ریال مطالبه دارد، اظهار داشت: فاز دوم این پروژه که شامل ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان است، حدود 70% پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تامین 5 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز ، ظرف 6 ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی افزود: ساختمان محل استقرار تیم سلامت روستای شوراب از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد که عملیات اجرایی آن همزمان با هفته دولت امسال آغاز شد، دهه مبارک فجر به بهره برداری می‌رسد. وی افزود: این ساختمان با 70 متر مربع زیربنا و صرف 350 میلیون ریال هزینه توسط خیرین احداث شده است. وی افزود: پروژه نوسازی ساختمان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با 400 متر مربع زیربنا و 750 میلیون ریال هزینه در دهه مبارک فجر به بهره برداری می‌رسد.