امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:16

بازدید ریاست دانشگاه از مرکز بهداشتی درمانی گیسور و خانه بهداشت رحمت آباد

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای خود از واحدهای تابعه این دانشگاه، با حضور در منطقه پسکلوت از مرکز بهداشتی درمانی گیسور و خانه‌های بهداشت رحمت آباد و گیسور بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر عالمی معاون امور بهداشتی این دانشگاه با حضور در مرکز بهداشتی درمانی گیسور از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.دکتر احمدی در جلسه‌ای که با حضور رئیس شورای اسلامی، روحانی مستقر طرح هجرت و بهورز روستای گیسور در مرکز بهداشتی درمانی برگزار شد، تأمین، حفظ و ارتقای سلامت همگانی با اجرای مراقبت های اولیه سلامت از طریق تقویت و ارتقاء نظام شبکه های بهداشتی درمانی کشور را یکی از مهمترین وظایف وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد و افزود: ارتقاء سطح خدمات بهداشتی بویژه در مناطق محروم و روستاها از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت است. وی، خدمت به روستائیان و مناطق محروم را یک توفیق الهی دانست و خاطرنشان کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز خدمات حوزه سلامت در دورترین و محرومترین مناطق به مردم ارائه می‌شود.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کمبود پزشک عمومی و بهورز را یکی از چالش‌های اساسی حوزه سلامت عنوان و اظهار امیدواری کرد با رفع مشکل کمبود نیروی انسانی و اعتبارات مورد نیاز بتوانیم در جهت بهبود کیفیت و ارتقاء خدمات ارائه شده در مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت تلاش کنیم.
معاون امور بهداشتی دانشگاه هم در این جلسه ضمن تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه بهداشت گفت: بهبود تغذيه مادران باردار و زنان شيرده، كنترل رشد كودكان و توسعه فعالیت‌های مربوط به تامین آب آشامیدنی سالم و عملیات بهداشت محیط در روستاها از مهمترین برنامه‌های بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت روستایی است. دکتر عالمی ضمن قدردانی از خدمات کارشناسان مرکز بهداشتی درمانی و تیم سلامت، بر ارائه خدمات و پاسخگویی مناسب به مراجعین تاکید کرد.
رئیس شورای اسلامی و روحانی مستقر روستای گیسور هم در این جلسه ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد به روستاها، مسائل و مشکلات موجود روستا در حوزه سلامت را مطرح کردند.
پس از این جلسه و بازدید از خانه بهداشت روستای گیسور، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد و معاون امور بهداشتی با حضور در دورترین روستای شهرستان گناباد، از خانه بهداشت رحمت آباد بازدید کردند و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات قرار گرفتند. جمعی از اعضاء شورای اسلامی و اهالی روستا هم در حاشیه این بازدید خواستار حضور بیشتر کارشناس مامایی، بهورز و پزشک در این روستا شدند.
شایان ذکر است روستاهای گیسور، رحمت آباد، چاه نمک و چاه میغانی تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی مرکز بهداشتی درمانی گیسور قرار دارند.