امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:19

مسئول جدید حراست دانشگاه معرفی شد

با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آقای حمیدرضا آذرمهری به عنوان مسئول جدید حراست دانشگاه معرفی شد و از امروز به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه معارفه مسئول جدید حراست، ضمن تبریک فرارسیدن ایام ا... دهه مبارک فجر، از حراست به عنوان یک نهاد ارزشمند برای هر سازمان یاد کرد و افزود: حراست چشم بیدار و چشم مدير در سازمان است. دکتر رضا احمدی حراست را مشاور خوبی برای سازمان دانست و خاطرنشان کرد: حراست باید ضمن هوشیاری در مقابل نفوذ آفت از بیرون، از تهدیدات داخلی هم جلوگیری نماید. وی، داشتن نیروی انسانی باانگیزه و راضی را از عوامل موفقیت و پویایی یک سازمان برشمرد و تصریح کرد: حراست باید ضمن توجه به نارضايتي هاي كاركنان، منشاء آن را شناسایی و در صورتی که اشکال آن در حوزه مدیریتی باشد به مدیران مربوطه منعکس تا در جهت رفع و اصلاح آن تلاش شود.
وی، حراست را مجموعه پیشرو دانشگاه در مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات عنوان کرد و بر لزوم همکاری متقابل برای دست‌یابی به اهداف متعالی دانشگاه و ارائه خدمت مطلوب به شهروندان تاکید کرد. دکتر احمدی از خدمات دکتر صادقی‌نسب در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه بر نقش مهم و تاثیرگذار حراست در مجموعه دانشگاه تاکید کرد و گفت: حراست باید نقش پدرانه‌ای داشته باشد و مشفقانه و بدور از برخوردهای نامناسب و دافعه زیاد در جهت رفع اشتباهات و اصلاح مشکلات گام بردارد. دکتر تجددی، وجود یک واحد نظارتی فعال چون حراست در مجموعه دانشگاه را موجب آرامش کارکنان و افزایش رضایت‌مندی مراجعین عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با توجه به وضعیت فرهنگی موجود، نیروهای انسانی فعال در دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها و نهادها از تعهد و وجدان کاری بالاتری برخوردارند.
دکتر اکبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، داشتن جاذبه‌ی بیشتر نسبت به دافعه را از عوامل موفقیت واحد حراست در هر سازمان و نهادی دانست.
مسئول جدید حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه برای اعتماد به وی، اظهار امیدواری کرد با همکاری همه کارکنان بتوانیم رسالت اصلی خویش را در حوزه دانشگاه به انجام برسانیم. حمیدرضا آذرمهری، حفاظت و حراست از كاركنان، اسناد، اماكن ، تأسيسات و تجهيزات را از وظایف حراست عنوان کرد و افزود: با توجه به تعداد دانشجویان بالای این دانشگاه در حوزه دانشجویی نیز تلاش می‌کنیم با انجام دقیق و به موقع وظایف خود، از حریم آنان به درستی حفاظت و حراست نماییم.