امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:40

حضور اعضاء هیأت رئیسه و بسیجیان دانشگاه در مراسم آغاز دهه مبارک فجر

همزمان با 12 بهمن، آغاز سی و پنجمین فجر انقلاب اسلامی، اعضاء هیأت رئیسه و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در مراسم آغاز دهه مبارک فجر، با آرمان‌های والای امام راحل(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تجدید پیمان کردند.
به گزارش وب‌دا، همزمان با سالروز لحظه تاریخی ورود بنیانگذار انقلاب اسلامی به کشور، دکتر احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از معاونین، مدیران و بسیجیان دانشگاه همگام با سایر مسئولان و اقشار مختلف مردم با حضور در میدان امام خمینی(ره) گناباد،  لحظه تاریخی ورود بنیانگذار انقلاب اسلامی به میهن را جشن گرفتند. اجرای سرود توسط دانش آموزان و نواختن سرود جمهوری اسلامی از جمله برنامه‌های این مراسم بود. همچنین از سوی بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت بسیج القدر دانشگاه با اهداء بسته‌های شکلات از حاضران در مراسم پذیرایی شد.
پس از این مراسم، شرکت کنندگان مسیر میدان امام خمینی(ره) تا میدان حمزه(ع) شهر را به صورت رژه موتوری پیمودند و در مراسم جشن آغاز سی و پنجمین فجر انقلاب در مسجد امام رضا(ع) حضور یافتند. فرماندار گناباد در این مراسم انقلاب اسلامی ایران را انقلابی مکتبی و معنوی دانست و افزود: پیروزی انقلاب اسلامی ایران فرصت مغتنمی است تا دستاوردهایی که این انقلاب در حوزه معنا و مادی برای جامعه بشری به ارمغان گذاشته است، مورد توجه و یادآوری قرار گیرد. مهندس صفایی افزود: انقلاب اسلامی در ۳۵ سال گذشته با دسیسه های مختلف نظامی، امنیتی، آشوب داخلی، تهاجم نظامی و فرهنگی و محاصره اقتصادی و علمی روبه رو بوده اما علی رغم همه این دشمنی ها، مقتدر از گذشته پیش رفته و دستاوردهای بسیار بزرگی برای ملت و جامعه بشری به ارمغان آورده است. وی، زنده کردن اسلام خواهی و اسلام گرایی در ایران، عزت و سربلندی و استقلال خواهی، خودباوری و خودکفایی و ذلت ستیزی، الگو شدن ایران در منطقه غرب آسیا، ازمیان بردن استبداد و تحکیم مردم سالاری دینی و شکوفایی استعداد ها را از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد.
پس از این مراسم، اعضاء هیأت رئیسه و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، روحانیون و جمعی از مسوولان، دانش آموزان و نیروهای نظامی و انتظامی در گلزار شهدای شهر حضور یافتند و با اهدا گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
گلباران تمثال مبارک حضرت امام خمینی (ره) توسط جمعی از دانش آموزان و پرده برداری از یادمان شهدا در میدان حمزه(ع) از دیگر برنامه‌های نخستین روز از دهه مبارک فجر بود که اعضاء هیأت رئیسه و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در آن حضور داشتند.