امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:40

دانشجویان بومی دندانپزشکی با ریاست دانشگاه دیدار کردند

اولین گروه دانشجویان بومی پذیرفته شده در رشته دندانپزشکی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در این دیدار ضمن تبریک پذیرش این دانشجویان، بر تلاش جدی و پیگیر برای مطالعه تاکید کرد و با اشاره به سرعت روزافزون دانش پزشکی گفت: برای رشد و تعالی علمی لازم است ضمن توجه جدی به مطالعه دروس دانشگاهی، کتابها، منابع و مقالات لاتین را با جدیت پیگیری و استفاده نمایید تا بتوانید از همین ابتدا خود را با علوم و دانش روز دنیا مجهز نمایید. وی از آنان خواست تا تلاش و جدیت خود را از همین ابتدای دوره تحصیلی خود آغاز نمایند تا در امتحان جامع علوم پایه جزء نفرات برتر باشند. دکتر احمدی اظهار امیدواری کرد با توکل به خداوند متعال و پشتکار خود بتوانند ضمن موفقیت در مراحل علمی، در آینده نیز دندانپزشکانی متخصص و متعهد برای خدمت به مردم منطقه باشند. همچنین در پایان این دیدار، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اهدای هدیه از آنان تجلیل کرد.
شایان ذکر است با توجه به نیاز مبرم شهرستان گناباد به دندانپزشکان با ماندگاری بیشتر و خدمت‌رسانی به جمعیت تحت پوشش، از مهر ماه امسال با اخذ مجوز از وزارت بهداشت، چهار دانشجوی بومی از طریق آزمون سراسری 92 پذیرفته شده و هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل‌اند که بر اساس تعهد اخذ شده پس از فراغت از تحصیل، در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد ارائه خدمت خواهند کرد.