امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:31

اولين جلسه ستاد تسهيلات نوروزي دانشگاه علوم پزشكي گناباد برگزار شد

با هدف هماهنگی لازم در جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی مناسب به همشهریان و مسافران نوروزی،  اولين جلسه ستاد تسهيلات نوروزي دانشگاه علوم پزشكي گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در اولين جلسه ستاد تسهيلات نوروزي دانشگاه علوم پزشكي گناباد که با حضور ریاست دانشگاه، معاونان درمان،  بهداشتي، توسعه مدیریت و منابع، آموزشی، دانشجویی فرهنگی و غذا و دارو، رئیس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي، رئیس شبکه بهداشت و درمان بجستان، روسای بیمارستان‌ها، مدیران نظارت بر درمان، تجهیزات پزشکی، پشتیبانی و روابط عمومی و نماینده پایگاه انتقال خون شهرستان برگزار شد، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک ایام ا... خجسته دهه مبارک فجر و ولادت با سعادت امام حسن عسگری(ع)، بر اتخاذ تمهیدات لازم و مناسب برای تعطیلات نوروزی تاکید کر د و افزود: با توجه به افزایش مراجعین مراکز بهداشتی درمانی در ایام تعطیلات نوروز و حضور مسافران در شهرستان، اتخاذ تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های مناسب برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی مناسب و با کیفیت در جهت رفاه بیشتر مردم و مسافرین امری ضروری است. دکتر احمدی افزود: كليه مراكز درماني و بيمارستان ها براي خدمات دهي در ايام نوروز آماده هستند و جدول كشيك در كليه حوزه هاي تخصصي در حال تنظيم شدن مي باشد. وی، اعزام اكيپ هاي بازرسان بهداشت محيط را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه در ایام تعطیل عنوان کرد و افزود: نظارت بر مراكز توزيع مواد غذايي، رستوران ها، هتل ها و اماكن عمومي بين راهي در این مدت تشدید می‌شود.
ریاست دانشگاه علوم پزشكي گناباد بر بررسی و کنترل تجهیزات پزشکی، برنامه‌ریزی دقیق جهت پرسنل کشیک و ساعات خدمات‌دهی پاراکلینیک و افزایش تعداد پزشکان بخش اورژانس بیمارستان تاکید و خاطر نشان کرد: آدرس و شماره تلفن مراكز امدادي و بيمارستان ها، مراکز بهداشتی درمانی کشیک و داروخانه ها از طریق ستاد تسهیلات نوروزي شهرستان‌های گناباد و بجستان و بنر در روی بیلبوردهای تبلیغاتی اطلاع رسانی می‌گردد. وی افزود: توصيه هاي دارويي و بهداشتي در حوزه بهداشت سفر، و تغذيه نیز در مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه‌های راهنمای مسافرین نوروزی ارائه می‌شود.
دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع هم در این جلسه، ضمن بيان گزارش از روند فعاليت هاي سنوات گذشته و بيان مهمترين نقاط ضعف و قوت به تبيين راهكارهاي لازم به منظور ارايه خدمات هرچه مطلوبتر براي شهروندان و مسافران نوروزي در ايام پاياني سال و تعطيلات نوروزي پرداخت.
سایر اعضای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه هم در این جلسه، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای برنامه‌ریزی مطلوب برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی مناسب به شهروندان و مسافران نوروزی ارائه کردند و مقرر شد كليه واحدها برنامه هاي خود را جهت تدوين جدول نهايي به دبيرخانه ستاد ارايه دهند.