امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:51

دیدار مسئولین دانشگاه با خانواده شهید دکتر پور ابراهیم

همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در گرامیداشت دهه مبارک فجر، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه با حضور در منزل شهید دکتر پور ابراهیم، از خانواده این شهید تجلیل کردند.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار که معاونین درمان ، تحقیقات و فن‌آوری و دانشجویی فرهنگی، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر، مدیران حراست، روابط عمومی و فرهنگی و مسئول اجرایی دفتر نهاد رهبری نیز حضور داشتند، ضمن آرزوی علو درجات و مقام برای شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برای خانواده شهید دکتر پور ابراهیم از خداوند متعال اجر، ثواب و صبر روزافزون مسئلت کرد. دکتر رضا احمدی ، عزت، اقتدار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون ایثار و رشادت شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست و خاطرنشان کرد: خانواده معظم شهدا با صبر خود نقش مهم و تاثیرگذاری را ایفا نمودند و به این دلیل تکریم و بزرگداشت این عزیزان که بزرگترین سرمایه معنوی انقلاب و ملت هستند وظیفه ماست. وی بر استمرار راه شهدا تاکید و اظهار امیدواری کرد توفیق خدمتگزاری به مردم و خانواده‌های گرانقدر شهدا و پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی نصیب ما شود.
همسر شهید پورابراهیم هم در این دیدار ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه در جهت زنده نگه داشتن یاد شهدا، از حضور آنان قدردانی کرد.
شایان ذکر است شهید دکتر پور ابراهیم پس از تحمل سالها رنج جراحت باقیمانده از دوران دفاع مقدس، در  بهمن 86 به علت ضایعات نخاعی به خیل شهدا پیوست.