امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:08

افتتاح کانون کارآفرینی و دفتر مشاوره شغلی دانشگاه

همزمان با ایام ا... دهه مبارک فجر، دفتر کانون کارآفرینی و مشاوره شغلی دانشگاه در محل معاونت دانشجویی فرهنگی افتتاح شد.
به گزارش وب‌دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح این کانون که امام جمعه، فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، مدیران و کارشناسان واحدها حضور داشتند، گفت: با افتتاح این دفتر تعداد کانون‌های فعال دانشگاه به شش کانون افزایش می‌یابد.
دکتر محمد حسن مینوئیان با اشاره به اینکه در مواد 21 و 48 برنامه چهارم توسعه بر توسعه کارآفرینی تاکید شده است، ریسک پذیری را از مولفه‌های کارآفرینی عنوان کرد و اظهار داشت: ترویج فرهنگ کارآفرینی، آشنایی دانشجویان با محیط و بازار کار، ارتقاء مهارت، گسترش تحقیقات در خصوص کارآفرینان و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی از مهمترین اهداف راه‌اندازی این کانون است.
معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه کمیته تحقیقات و فن‌آوری شهرستان و در راستای آشنایی بیشتر با بازار کار، دفاتر مشاوره شغلی و کارآفرینی باید در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان راه‌اندازی شود، تصریح کرد: مشاوره‌های شغلی تاکنون از طریق مرکز مشاوره و اساتید مشاور به دانشجویان ارائه می‌شده است اما با افتتاح این مرکز، این فعالیت‌ها منسجم‌تر می‌شود. دکتر محمدپور افزود: در این کانون در جهت ویژگی‌های شغلی، بازار کار، جایگاه‌های جذب و ایجاد مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار به دانشجویان اطلاع رسانی می‌شود.