امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:33

حضور اعضاء هیأت رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در راهپیمایی 22بهمن

اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه همگام با سایر مردم ولایت‌مدار شهرستان گناباد، با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22بهمن، بار دیگر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های امام راحل(ره) اعلام کردند.
به گزارش وب‌دا، در این راهپیمایی که از میدان امام خمینی (ره) تا میدان بسیج گناباد، با حضور گسترده خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان اجرایی، روحانیون و طلاب، اساتید و دانشجویان، معلمان و دانش آموزان و اقشار مختلف مردم برگزار شد، اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز حضور یافتند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی همزمان با آغاز سی و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، با شعارهای الله اکبر، خامنه ای رهبر، گزینه میز ما عزت و اقتدار است، گزینه های دشمن ترور و انفجار است، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، ضمن اعلام خشم و انزجار خود از صهیونیسم و استکبار جهانی، بار دیگر حمایت خود را از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و امام راحل(ره) و منویات رهبر معظم انقلاب اعلام داشتند.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در پایان این مراسم، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران، غرب را با چالش جدی روبرو کرده و ابهت آمریکا را شکسته است، تصریح کرد: آمریکایی ها در حالی سخن از گزینه نظامی می‌زنند که اگر می توانستند به ایران حمله نظامی کنند، لحظه ای درنگ نمی کردند.
حجت الاسلام دکتر رجایی با بیان اینکه جنگ تحمیلی و شجاعت قهرمانانه مردم ایران نشان داد که ملت ایران در برابر متجاوز با قدرت می ایستد و نمی شود این ملت را تهدید کرد، اظهارداشت: امروز قدرت و شکوه ملت ایران به درجه ای رسیده است که نمایندگان ایران در مقابل نمایندگان شش کشور بزرگ دنیا قرار می گیرند در حالی که غربی ها در قبل از انقلاب هیچ ارزشی برای ایران قایل نبودند. وی افزود: مردم یکپارچه پشت سر ولایت فقیه ایستاده اند و نباید سلیقه های سیاسی ما را از هدف اصلی خود دور کند. وی با اشاره به پیشرفت های علمی و صنعتی در ایران بعد از انقلاب افزود : امروز کشور ما از نظر علمی در صدر کشورهای جهان قرار دارد و از نظر صنعتی نیز تولید ناخالص ملی ما نسبت به قبل از انقلاب دو برابر شده است و در توزیع عادلانه درآمد نیز به پیشرفت های خوبی دست یافته ایم.