امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:55

دیدار مسئولین دانشگاه با یکی از خانواده‌های شاهد و ایثارگر

در ادامه تکریم خانواده شهدا و ایثارگران و دیدار از آنها،  همزمان با آغاز سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه امام جمعه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه با حضور در منزل آقای زمانی از کارکنان ایثارگر دانشگاه، از وی و همسر ایشان که فرزند بزرگوار شهید محمد حسین بقایی است، تجلیل کردند.
به گزارش وب‌دا، در این دیدار که ریاست دانشگاه، معاونین آموزشی، تحقیقات و فن‌آوری و دانشجویی فرهنگی، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر و مدیران حراست و روابط عمومی حضور داشتند، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، حمایت و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی را وظیفه و رسالت هر مسلمانی عنوان کرد و افزود: برای خنثی نمودن توطئه‌های دشمن که همواره پس از پیروزی انقلاب اسلامی روزبه روز افزایش یافته است، باید راه شهدا را ادامه دهیم و از آرمانهای امام راحل(ره) و دستاوردهای انقلاب اسلامی حفاظت و حراست نماییم. حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره  به حضور حماسی ملت ایران در راهپیمایی یوم ا... 22بهمن، حضور باشکوه و  گسترده ملت را مشت محکمی بر استکبارگران و موجب ناامیدی دشمنان عنوان کرد و از مردم همیشه در صحنه و ولایت مدار گناباد که همگام با سایر هموطنان با حضور حماسی خود، پایبندی به اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری را به نمایش گذاشتند قدردانی کرد.ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این دیدار، ضمن تبریک آغاز سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی،  ضمن آرزوی علو درجات و مقام برای شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برای خانواده شهید بقایی از خداوند متعال اجر، ثواب و صبر روزافزون مسئلت کرد. دکتر رضا احمدی، تکریم و بزرگداشت خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران را وظیفه کنونی مسئولان و  آحاد جامعه عنوان کرد و گفت: انتقال اصول، آرمانها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و آشنا نمودن نسل جوان با رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای استمرار موفقیت‌ها و از بین بردن توطئه دشمنان ضروری است. وی با بیان اینکه دشمن توان مقابله با جمهوری اسلامی را ندارد، تصریح کرد: برای پاسداری از این انقلاب و افزایش عزت و اقتدار کشور در هر عرصه ای که نیاز باشد از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
ایرانی، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه هم در ابتدای این دیدار، سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدا را از رسالت‌های ستاد شاهد و ایثارگر دانست و در خصوص حضور آقای زمانی در دوران دفاع مقدس و شهید بقایی مطالبی را بیان کرد.شهید محمد حسین بقایی دو روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 24 بهمن 57 در تهران به شهادت رسید و پیکر مطهرش در بهشت زهرا به خاک سپره شد.