امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:53

دومین جلسه هیأت امناء دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه هیأت امناء دانشگاه در سالجاری برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، در ابتدای این جلسه که با حضور اعضاء هیأت امناء در محل سالن اجتماعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، دکتر امین‌لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیأتهای امناء ضمن خیر مقدم به حاضرین، در خصوص شاخص‌های عملیاتی دانشگاه و دستور جلسه مطالبی را عنوان کرد.
دکتر احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود اعتبارات، به تشریح تعهدات، مطالبات و وضعیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه پرداخت. در ادامه این جلسه هریک از اعضاء هیأت امناء نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و پس از بحث و بررسی دستور پیشنهادی جلسه، تعداد 28 مصوبه از جمله گزارش حسابرسی سال مالی 91، تعیین حسابرس سال 92، افزایش کمک هزینه دانش آموزان بهورزی، اصلاح بخشی از آئین نامه‌های مالی و معاملاتی و اداری استخدامی، اختصاص 2% از درآمد اختصاصی آموزش به فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه، افتتاح حسابهای دو منظوره، تعیین شهریه دانشجویان انتقالی از خارج کشور، فروش واحدهای مازاد و تعیین شهریه دانشجویان مهمان به تصویب رسید.