امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:31

مسابقات والیبال دانشگاه، جام دهه فجر پایان یافت

مسابقات والیبال دانشگاه علوم پزشکی گناباد گرامیداشت دهه مبارک فجر، با معرفی تیم‌های برتر در سالن ورزشی تختی پایان یافت.
به گزارش وب‌دا، مدیر تربیت بدنی بسیج جامعه پزشکی گفت: در این دوره از مسابقات که با حضور شش تیم از معاونت‌ها و حوزه‌های تحت پوشش دانشگاه از چهاردهم بهمن ماه آغاز شد، در مجموع پانزده مسابقه به صورت دوره‌ای برگزار شد.
محمودرضا متقی افزود: در پایان این دوره از مسابقات تیم‌های شهید دکتر پور ابراهیم ( بسیج اساتید)، شهید قلی‌پور ( کارکنان بیمارستان 22 بهمن) و شهید علی حسینی ( کارکنان ستاد مرکزی) به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند. همچنین تیم شهید معصوم‌زاده( کارکنان اورژانس 115) به عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات معرفی شد.
در مراسم اختتامیه این مسابقات که ریاست دانشگاه نیز حضور داشتند، از تیمهای برتر با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.