امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 09:06

بازدید ریاست دانشگاه از بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای خود از واحدهای تابعه این دانشگاه، شب گذشته با حضور در شهرستان بجستان، از بیمارستان آیت ا... مدنی این شهر بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر اکبری معاون درمان و مدیران حراست و روابط عمومی دانشگاه با حضور در بخش اورژانس بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، ضمن خداقوت به کادر درمانی وضعیت موجود را بررسی کردند. سپس ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، از بیماران بستری عیادت کردند و در گفتگو با بیماران و همراهانشان، وضعیت رسیدگی به آنان را جویا شدند.
دکتر احمدی پس از این بازدید در جلسه‌ای که با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان برگزار شد، بر لزوم ارائه خدمات تخصصی به مردم بجستان تاکید کرد و افزود: علیرغم کمبود اعتبارات و مشکلات موجود، جامعه پزشکی با همه توان در جهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران تلاش می‌کند. وی بر لزوم فرهنگ سازی در جهت مراجعه به پزشکان بومی و مستقر در این شهرستان تاکید و تصریح کرد : باید تلاش شود تا از  مراجعه بیماران به شهرهای مجاور کاسته شود و بیماران توسط پزشکان متخصص مقیم و مستقر ویزیت شوند.
همچنین رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان در این جلسه، گزارشی از وضعیت موجود و خدمات ارائه شده تشریح کردند.
همچنین ریاست دانشگاه در مسیر برگشت از شهرستان بجستان، با توجه به تعداد بالای حوادث رانندگی از جمله واژگونی که در محور بجستان گناباد رخ میدهد، به منظور بررسی وضعیت زمان رسیدن بر بالین بیمار،  با اورژانس 115 تماس گرفت و زمان حضور نیروهای پایگاه اورژانس هلالی در محل را ارزیابی کرد که آمبولانس اورژانس هلالی در کمتر از پنج دقیقه به محل مورد نظر که پنج کیلومتر تا پایگاه فاصله داشت، رسید. دکتر احمدی سپس در محل پایگاه اورژانس هلالی حضور یافت که در این دیدار، تکنسینهای اورژانس، نکاتی را در خصوص وضعیت پایگاه بیان کردند.