امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:46

اولین جلسه ریاست دانشگاه با اعضاء هیأت علمی برگزار شد

با هدف تبادل نظر و بحث و بررسی مسائل مختلف در جهت ارتقاء وضعیت آموزشی، پژوهشی و رفاهی اعضاء هیأت علمی، اولین جلسه ریاست دانشگاه با اعضاء هیأت علمی در سالن ابن سینا برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه در این دیدار با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) به جایگاه مهم علم و علم آموزی در تعالیم دینی اشاره کرد و افزود: اعضاء هیأت علمی جزء ستونهای اصلی دانشگاه هستند که نقش محوری و سازنده‌ای در رشد جایگاه علم و دانش و مسئولیت مهم تربیت انسانهای شایسته و فرهیخته را دارند.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه استاد فقط آموزنده دانش نیست بلکه منش و روش او نیز الگو و مربی دانشجویان است، اظهار داشت: تاثیرگذاری استاد بر روی دانشجو بسیار بیشتر از سایر عوامل پیشرفت علمی، معنوی و مادی است و از اینرو باید اعضاء هیأت علمی در کنار توجه به آموزش و پژوهش، الگوهای اخلاقی و تربیتی خوب و شایسته‌ای برای دانشجویان باشند. وی افزود: برای پیشبرد اهداف عالی کشور و دستیابی به موفقیت‌ها و پیشرفت‌های همه جانبه نیاز به تربیت متخصصان متعهدی است که این رسالت خطیر بر عهده دانشگاه‌ها و اعضاء هیأت علمی است. وی بر تقویت گروه‌های آموزشی برای رسیدن به اهداف استراتژیک دانشگاه تاکید کرد و گفت: کاهش فعالیت گروه‌های آموزشی منجر به افت در مسیر پویا و حرکت سازنده دانشگاه می‌شود. دکتر احمدی به چالش‌ها و مشکلات موجود به خصوص وضعیت اعتبارات اشاره و اظهار امیدواری کرد با اختصاص اعتبارات مناسب در سال آینده، پروژه های نیمه تمام بیمارستان 160تختخوابی علامه بهلول، دانشکده پزشکی، سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی به بهره‌برداری برسد.
در ادامه این جلسه، اعضای هیات علمی، مشکلات، موانع، دغدغه ها، دیدگاه ها، پیشنهادات و انتقادات خود را در فضایی دوستانه با ریاست دانشگاه و اعضاء هیأت رئیسه مطرح کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
شایان ذکر است در راستای توجه ویژه به بخش آموزش و پژوهش و استفاده از نظرات و پیشنهادات اعضای هیأت علمی، ریاست دانشگاه هر هفته روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 14-11:30 در پردیس دانشگاه حضور می‌یابند.