امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:57

دکتر احمدی: بازنشستگان جزء سرمایه های دانشگاه و جامعه هستند

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بازنشستگان جزء سرمایه های دانشگاه و جامعه هستند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در گردهمایی بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، از بازنشستگی به عنوان پایان دوران خدمت و شروع یک دوران جدید در زندگی یاد کرد و افزود: بازنشستگان جزء سرمایه های دانشگاه و جامعه هستند که باید از تجربه‌های ارزشمند آنان استفاده شود.
وی، نیروی انسانی را جزء ارکان اصلی هر سیستم و ارگانی برشمرد و تصریح کرد: همه بازنشستگان با هر درجه علمی، مدرک یا پست سازمانی برای ما مهم و حائز اهمیت هستند. دکتر احمدی با بیان روایات و احادیثی از ائمه اطهار به جایگاه ممتاز خدمت به مردم بر اساس تعالیم دینی اشاره کرد و افزود: اهمیت بالای خدمت به مردم باعث شده است تا در کنار مسائلی چون عبادت توصیه و سفارش شده است. وی، از بازنشستگان به عنوان آیینه تمام نمای شاغلین یاد کرد و افزود: اگر شاغلین ببینند که به شما توجهی نمی‌شود در روحیه کاری آنها اثر گذاشته و در کارشان رخوت و سستی پیش می‌آید، از اینرو و همچنین به جهت خدمات ارائه شده آنان در دوران خدمتگزاری، وظیفه همه مدیران و کارکنان تکریم و بزرگداشت بازنشستگان است. وی، ضمن طلب مغفرت برای بازنشسته‌های فوت شده، برای بازنشستگان آرزوی صحت و سلامتی کرد و از آنان خواست تا تجربیات خود را در اختیار نسل جدید قرار دهند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از 25 بازنشسته که در طی سالهای 91 و 92 به افتخار بازنشستگی نائل شدند با اهداء لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.