امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:19

خدمت به خلق از بهترین عبادات است

امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خدمت به خلق از بهترین عبادات است.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی نسب در مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد با بیان روایات و احادیثی از ائمه اطهار به اهمیت خدمت به مردم و جایگاه والای آن در تعالیم دینی پرداخت و افزود: خدمت به مردم معیار مهمی برای محبوبیت نزد پروردگار متعال است.
وی افزود: بر اساس تعالیم دینی، هر کسی که به یک جامعه و جمعیتی از مسلمانان خدمت کند، خداوند به تعداد آنها برای وی در آخرت خدمتگزار مقرر می‌کند. وی با بیان اینکه پیامبران و ائمه اطهار (ع) در صف اول خدمتگزاران بودند، گفت: بر اساس روایات دینی، بهترین مردم، سودمندترین آنها برای مردم هستند. حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اهمیت سلامتی، خدمتگزاری در حوزه سلامت جامعه و مردم را بسیار با ارزش دانست و گفت: ممکن است انسان از کارهای رسمی بازنشسته شود اما برای حفظ نشاط و شادابی و اجر و پاداش اخروی میتوان در زمینه‌های مختلف به مردم خدمتگزاری کرد.