امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:41

آغاز به کار وب سایت شخصی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

وب سایت شخصی، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر هاشمی در نخستین یادداشتش خطاب به مردم ایران، چنین نوشت: ورود به مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پیگیری مطالبات، نیازها و دغدغه های ملی با هدف ارتقای سلامت، نشاط، امید به آینده و رسیدن به جامعه ای با چشم انداز روشن در عرصه های ملی و بین المللی، نقطه عطفی در زندگی شخصی و حرفه ای من محسوب می شود.
وی در ادامه افزود: برای حفظ امانت و احترام به ملت بزرگ ایران، برخود واجب می دانم تا فراتر از ارگان های خبری، رسانه ای و پژوهشی کشور، با مردم عزیز بدون واسطه در ارتباط باشم و با استعانت از الطاف لایزال پروردگار مهربان در این پایگاه، دیدگاه ها، نظرات و بحث های مرتبط با حوزه سلامت، بهداشت و درمان را مطرح کنم.
این گزارش می افزاید: دکتر هاشمی پس از پشت سر گذاشتن 6 ماه از فعالیت خود به عنوان وزیر بهداشت، از بازگرداندن آرامش به بازار دارو تا تلاش برای سامان دادن بیمه ها، دست و پنجه نرم کردن با کسری بودجه وزارتخانه و اقدامات و تلاشهای بسیار دیگری که روزی در جایی مناسب باید بیان و نوشته شود، وب سایت شخصی خود را نیز فعال کرد.
گفتنی است، نشانی این وب سایتwww.hhashemi.com     است