امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 11:00

ریاست دانشگاه به دیدار پرستاران رفتند

در گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، جمعی از اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه با حضور در بیمارستان‌های 22بهمن، 15 خرداد و آیت ا... مدنی بجستان، به دیدار پرستاران رفتند.
به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت ولادت با سعادت اسوه صبر، ایثار و استقامت حضرت زینب(س) که به نام روز پرستار نامگذاری شده است، ریاست دانشگاه به همراه معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران حراست و روابط عمومی با حضور در بیمارستان 22 بهمن گناباد، از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید و با اهدا لوح سپاس و شیرینی روز پرستار را به پرستاران شاغل در بخش‌های مختلف تبریک گفتند.
همچنین در بازدید از بیمارستان 15 خرداد بیدخت که حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن خداقوت به پرستاران و تجلیل از خدمات آنان این روز را به آنها تبریک گفتند.
پس از این بازدیدها، ریاست دانشگاه به همراه معاون درمان و مدیران حراست و روابط عمومی در شهرستان بجستان حضور یافت و از بیمارستان آیت ا... مدنی این شهر بازدید کرد. در این بازدید که حجت الاسلام ایزدی امام جمعه بجستان نیز حضور داشتند، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س)، روز پرستار را به پرستاران شاغل در بخش‌های مختلف تبریک گفتند.
شایان ذکر است در این دیدارها، روسا، مدیران داخلی و سرپرستاران بیمارستان‌ها نیز حضور داشتند.