امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:38

حرفه پرستاری نقش مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات دانشگاه دارد

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: حرفه پرستاری با وجود ظرافت‌های بسیاری که دارد، نقش مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات دانشگاه دارد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار گفت: نقش برجسته و بارز این بانوی بزرگوار در رهبری، هدایت و پرستاری از بازماندگان قیام عاشورا باعث شده است تا این روز را به عنوان روز پرستار نامگذاری نمایند. وی تاسی و الگوپذیری از حضرت زینب(س) را موجب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری برشمرد و اظهار داشت: پرستاران باید این بانوی بزرگوار را به عنوان چراغی هدایتگر الگوی خود قرار دهند. دکتر احمدی با بیان اینکه پرستاران نقش مهمی در ارائه خدمات درمانی دارند، اظهار داشت: هم اکنون 190 پرستار در بخش‌های مختلف بیمارستان‌های تابعه دانشگاه مشغول ارائه خدمت هستند که نسبت به تعداد تخت‌های بیمارستانی کم است و برای ارائه بهتر و مطلوبتر خدمات به 170 پرستار دیگر نیاز است. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به ارتقاء سطح پرستاری در حوزه ستادی وزارت و ایجاد معاونت پرستاری، اظهار امیدواری کرد با تمهیدات اندیشه شده در هیأت امناء دانشگاه شاهد توجه بیشتر به مسایل معیشتی و رفاهی پرستاران باشیم. وی با بیان اینکه پاداش‌های مالی به هیچ عنوان نمی‌تواند پاسخگوی زحمات و تلاش‌های پرستاران باشد، گفت: کار و زحمت پرستاران با پاداش مادی جبران نمی‌شود و هیچ چیز جزء اجر معنوی پاسخگوی آن نیست.دکتر احمدی تصریح کرد: یکی از ویژگیهای مومن  آنست که حزن و غم خود را در دل پنهان کند و لبخند و شادی را در ظاهر نشان دهد که یکی از مصادیق این رفتار پرستارانند که در غم و شادی بیماران شریک هستند. وی با بیان اینکه پرستاران بیشترین و تاثیرگذارترین نقش را در روحیه بیمار دارند، افزود: پرستاران علیرغم مشکلات زندگی خود، با مهربانی به دنبال درمان بیماران و کاستن از درد و رنج آنان هستند.