امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:50

پرستاران نقش مهمی در افزایش رضایت‌مندی مراجعین دارند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با توجه به نقش مهم و تاثیرگذار اولین برخورد در ایجاد آرامش خاطر برای بیماران، پرستاران نقش مهمی در افزایش رضایت‌مندی مراجعین دارند.
به گزارش وب‌دا، دکتر علی اکبری در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، به تشریح اهمیت و نقش مهم پرستاران پرداخت و گفت: پرستاری از شغل‌های مهمی است که مقدس هم شمرده می‌شود و با ارزش مادی نمیتوان آن را مقایسه کرد بلکه از لحاظ جنبه معنوی جایگاه بالایی دارد. وی با بیان اینکه اکثر نارضایتی‌های موجود از نوع برخورد است تا نوع خدمت، از پرستاران خواست تا در جهت ایجاد آرامش برای بیماران تلاش نمایند و با برخورد خوب و مناسب بویژه در بخش‌های اورژانس بیمارستانها موجب افزایش رضایت‌مندی شوند.
وی از پرستاران به عنوان خادمان بی‌منت و فرشتگان سفیدپوش یاد کرد و افزود: پرستاران همواره در زمان‌های مختلف و بحران‌های گوناگون طبیعی و مسائل اجتماعی نقش مهم و اثرگذاری را ایفا کردند که حضور آنها در دوران دفاع مقدس نمونه‌ای از تلاش‌های ایثارگونه آنهاست. دکتر اکبری افزود: از زمان پیدایش بشر، انسان‌ها همواره با درد و رنج همراه بودند و پزشکی و پرستاری هم وجود داشته و به تدریج رشد کرده است بطوریکه امروز تبدیل به یک رشته تخصصی شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه بیش از 60% کادر درمانی را پرستاران و پیراپزشکان تشکیل می‌دهند، به تشریح چالش‌ها و مشکلات پیش روی پرستاری پرداخت و با اشاره به اینکه پرستاری یک حرفه تخصصی و علمی است که همچون سایر رشته‌های تخصصی با مشکلاتی مواجه است ، اظهار داشت: در سالهای اخیر اقدامات خوبی برای ارتقاء جایگاه پرستاری انجام شده است ولی هنوز برای رسیدن به جایگاه واقعی آن باید کار شود که امیدواریم با توجه به نگاه خوب دولت تدبیر و امید به حوزه سلامت ، جایگاه پرستاری هم رشد و ارتقا یابد. دکتر اکبری به تعامل خوب دانشگاه با نظام پرستاری اشاره کرد و از حمایت‌های ارزنده ریاست دانشگاه در جهت بهبود و ارتقا جایگاه پرستاری قدردانی نمود.