امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 12:37

حضور اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه در مراسم پانزدهمین روز درگذشت حجه الاسلام بی باک

اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم پانزدهمین روز درگذشت حجه الاسلام هادی بی باک حضور یافتند و با قرائت قرآن و فاتحه برای وی طلب غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر مسئلت کردند.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور روحانیون، طلاب، دانشگاهیان و بازاریان شهرستان گناباد در محل حوزه علمیه امام رضا (ع) برگزار شد، مدیر حوزه علمیه شهرستان بجستان قدم اول در زنده نگه داشتن مکتب اسلام را درس خواندن عنوان کرد و افزود: قطعاً علم انسان را به هدف نمی رساند و یک وسیله است و اگر انسان راه را بلد باشد ولی در مسیر حرکت نکند هرگز به مقصد نمی‌رسد.
حجه الاسلام علیزاده افزود: اگر شما به آنچه می دانید و فهمیدید عمل کردید خدا آنچه نمی دانید به شما یاد می دهد و همه علم به درس خواندن نیست. اگر علم باشد ولی عمل نباشد ارزشی ندارد و اگر هم عمل باشد ولی علم نباشد بازهم ارزشی ندارد. انسان نمی تواند کامل شود مگر درسایه عبادت.
شایان ذکر است حجه الاسلام هادی بی باک بهمن ماه امسال در سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شد و خانوده ایشان در اقدامی خداپسندانه کلیه ها، کبد، قسمتی از پوست پا و دو قرنیه وی را به صورت رایگان جهت پیوند به بیماران نیازمند اهدا کردند.