امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:52

تجلیل از پرستاران نمونه دانشگاه

همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، در مراسم جشنی که در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد، از دوازده پرستار نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجلیل شد.
به گزارش وب‌دا، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) اسوه اخلاق و فداکاری و روز پرستار به پرستاران و دانشجویان پرستاری، به نامگذاری روز پرستار امسال با عنوان " مدیریت جهادی، خدمت انقلابی، تحول حرفه‌ای" اشاره کرد و افزود: برای رسیدن به این هدف باید ضمن برنامه‌ریزی مناسب، در جهت انجام درست ماموریت‌های محوله تلاش نماییم. خانم معصومه قرچه با اشاره به کمبود پرستار در بالین، اظهار داشت: انشاء ا... با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در وزارت بهداشت، از سال آینده از دانشجویان سال آخر پرستاری به عنوان نیروهای کمکی در کادر درمان استفاده خواهد شد که ضمن کاهش مشکل کمبود پرستار در بالین، فاصله موجود بین آموزش و بالین در دانشجویان پرستاری را نیز کاهش خواهد داد. وی، برنامه ریزی برای بهبود مستمر کیفیت ارائه خدمات، بستر سازی برای بروزرسانی و استفاده از فناوری جدید در حرفه پرستاری، متناسب سازی آموزش بالینی، برنامه‌ریزی در جهت کاهش کمبود پرستار در بالین، اهتمام جدی به اخلاق حرفه‌ای، رسیدگی به پرسنل خدوم پرستاری در ابعاد معیشتی، فرهنگی و اجتماعی و نظارت بر ارائه خدمات مراقبت‌های پرستاری را از جمله برنامه‌های حوزه پرستاری در سال آینده عنوان کرد.
وی با بیان اینکه لبخند و رفتار پرستار است که به بیمار آرامش روحی می‌دهد، گفت: پرستاری هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا است. وی افزود: پرستار تنها متخصص مراقبت از روح و جسم و انجام مراقبت‌های بالینی نیست بلکه باید با تخصص و هنر سلامت محوری خود، نقش ارزنده‌اش را در جنبه‌های مختلف آموزشی، بهداشتی و بالینی جامعه ایفا نماید. مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نامگذاری سالروز تولد حضرت زینب(س) به عنوان روز پرستار را مهمترین هویت بخشی به پرستاران پس از نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و تصریح کرد: افتخار جامعه پرستاری است که روز ولادت اسوه صبر، ایثار و فداکاری به عنوان روز پرستار نامیده شده است.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از علیرضا زهرایی، فاطمه جهانی، طلعت سلیمانی، عطیه مهین جعفرآبادی، زهرا رجایی و اعظم رضی‌زاده شهری از بیمارستان 22بهمن، سیما مرادی، جواد صمیمی و فاطمه السادات زمانیان شهری از بیمارستان 15 خرداد بیدخت، مهدی بشلیده از بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان و مهدی طاهری مقدم و حمید دهقان از اورژانس 115 به عنوان پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجلیل شد.