امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:43

ویزیت بیش از نه هزار نفر در موسسه خیریه نورآوران سلامت

اولین سفر شعبه شرق کشور بنیاد خیریه نورآوران سلامت پس از استقرار 76 روزه در روستای بیمرغ و ویزیت بیش از نه هزار نفر پایان یافت.
به گزارش وب‌دا، مدیر شعبه شرق کشور بنیاد خیریه نورآوران سلامت در آئین اختتامیه این طرح که در مسجد جامع بیمرغ برگزار شد، گفت: بیش از نه هزار نفر از مردم روستاهای شهرستان گناباد توسط این بنیاد معاینه و درمان  شدند.
محسن انتظاری هروی با بیان اینکه در مدت 76 روز اجرای این طرح از 31 آذرماه تا 16 اسفند، بیش از یکصد نفر از چشم پزشکان، جراحان چشم، دندانپزشکان، متخصصین بیهوشی و دیگر کادر درمانی در منطقه حضور یافتند، اظهار داشت: در این مدت علاوه بر حضور 4 گروه عمل جراحی چشم، 20 متخصص چشم‌پزشکی، 44 دندانپزشک و 20 بینایی سنج نیز برای ویزیت و معاینه روستائیان در محل استقرار این بنیاد حضور یافتند. وی افزود: با تلاش تیم پزشکی این خیریه بیش از شش هزارو 750 نفر مورد معانیه چشم قرار گرفتند که از این تعداد برای 2500 نفر از آنها عینک تجویز شد. وی با بیان اینکه هزینه عینکها توسط اتحادیه عینک سازان خراسان و خیرین تامین شده است، افزود: 1290 عینک برای پیرچشمی و 1210 عینک برای دوربینی تجویز شد. وی تصریح کرد: برای 384 نفر عمل جراحی چشم تشخیص داده شد که از این تعداد 142 نفر در محل روستا توسط جراحان چشم بصورت رایگان مورد درمان قرار گرفتند. وی افزود: 14 نفر از آنها نیز که زمان عمل جراحی چشم آنها برای آب مروارید نرسیده است به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) مشهد معرفی می‌شوند تا با هزینه‌های خیرین و کمکهای این موسسه مورد جراحی قرار گیرند. انتظاری با بیان اینکه بیش از  2500 نفر در بخش دندانپزشکی مورد معاینه دندانپزشکان این بنیاد قرار گرفتند، تصریح کرد: در این مدت بیش از دو هزار و 700 دندان ترمیم و بیش از 950 دندان نیز که قابل ترمیم نبود کشیده شدند. همچنین دندانهای بیش از 200 نفر از افراد معاینه شده جرمگیری شد.
وی با بیان اینکه موسسه خیریه نورآوران سلامت با استقرار اتاق های عمل سیار در مناطق محروم، خدمات تخصصی چشم پزشکی، بینایی سنجی و دندانپزشکی به روستائیان ارائه می‌کند، افزود: با پایان ماموریت تیم درمان خیریه نورآوران سلامت در روستای بیمرغ شهرستان گناباد در جنوب خراسان رضوی، از نیمه دوم فروردین ماه،  این تیم در روستاهای محروم شهرستان نهبندان از توابع خراسان جنوبی مستقر و به  نیازمندان این خطه ارائه خدمت خواهند کرد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم، ارائه خدمات بهداشتی درمانی مناسب را رسالت اصلی دانشگاه عنوان کرد و افزود: از آنجا که به دلیل محدودیت‌های موجود بویژه در بخش اعتبارات نمی‌توان خدمات مناسب را به مقدار کافی به همه ارائه نماییم استفاده از بخش خیریه و کمکهای مردمی می‌تواند در ارتقاء سطح سلامتی کمک نماید. دکتر رضا احمدی ضمن قدردانی از همه کسانیکه در اجرای این برنامه همکاری کردند، گفت: این دانشگاه علاوه بر غربالگری روستائیان در مراکز بهداشتی درمانی، امکانات رفاهی، تغذیه و رفت و آمد کادر درمانی این بنیاد را برعهده داشت.
فرماندار گناباد هم ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س)، حضور در مناطق محروم و خدمت به روستائیان را توفیقی بزرگ برای پزشکان و دست‌اندرکاران این طرح عنوان کرد. محمد صفایی با اشاره به تاثیر تهاجم فرهنگی در تبدیل رفتار به گفتمان اظهار داشت: یکی از گفتمانهایی که به شکل یک باور تبدیل شده است ضرب المثل" چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است" می‌باشد که متاسفانه بسیار رواج یافته در حالیکه کاملا با رهیافتهای دینی ما متضاد است چراکه بر اساس رهیافت‌های دینی ما باید از آن چیزی که دوست داریم انفاق کنیم. وی اظهار امیدواری کرد با عمل به مبانی مکتبی بتوانیم رفتار خودمان را بیش از پیش بر این الگو منطبق نماییم.