امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:34

دومین جلسه دانشگاهی ستاد برگزاری هفته سلامت سال 93 برگزار شد

در دومین جلسه ستاد برگزاری هفته سلامت 1393 که در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، بر برگزاری برنامه های مفید در راستای فرهنگ سازی سلامت تأکید شد.
به گزارش وب دا، مدیر روابط عمومی و دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای این جلسه با بیان اینکه همه ساله هفتم آوريل سالروز تاسيس سازمان جهاني بهداشت، به عنوان روز جهاني بهداشت نامگذاري شده تا فرصتی براي نگاه بيشتر و بهتر به امر مهم سلامت باشد، افزود: در كشور ما نیز هفته اول اردیبهشت به نام «هفته سلامت» نامگذاری شد تا با اجرای برنامه‌های متنوع، ضمن گرامیداشت این هفته، با اطلاع‌رساني گسترده براساس شعار سال سازمان جهاني بهداشت، سطح آگاهي جامعه درباره مفاهيم سلامت افزايش يابد.
اصغر کرامتی، هفته سلامت را فرصت مغتنمی برای بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم آن در تحقق توسعه پایدار عنوان و تصریح کرد: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای ارتقای سلامت و تاکید بر اصلاح روش‌های زندگی، تبیین اهمیت سلامت در برقراری توسعه پایدار، تبیین شعار انسان سالم؛ محور توسعه پایدار، جلب مشارکت مردم، سازمان‌های غیردولتی مردم نهاد و همکاری‌های بین بخشی در راستای سلامت جامعه و تکریم فعالیت‌های دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان از مهمترین اهداف برگزاری هفته سلامت است.
وی افزود: در این هفته ضمن تبیین عوامل موثر بر سلامت جامعه و توجه دادن مردم و دست اندرکاران نظام سلامت به خودمراقبتی، از دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان و فعالان این حوزه تجلیل می شود.
کرامتی ضمن تشریح برنامه های پیشنهادی این هفته، بر بهره گیری از ظرفیت تمام حوزه های دانشگاه و  جلب مشارکت و همکاری های بین بخشی برای هرچه بهتر برگزار کردن برنامه ها تاکید و اظهار امیدواری کرد با همکاری و هماهنگی همه دستگاهها و نهادهای مرتبط با سلامت، برنامه های گرامیداشت هفته سلامت سال آینده بتواند در ارتقای سطح فرهنگ سلامت جامعه موثر باشد. وی همچنین بر لزوم توجه بیشتر به روستاها در برنامه های هفته سلامت تاکید کرد و گفت: در این هفته علاوه بر توزیع پمفلت آموزشی ، دوره ها و کلاس های آموزشی برای روستائیان و گروه‌های سنی مختلف برگزار خواهد شد.
در ادامه این جلسه، اعضای ستاد ضمن تاکید بر برگزاری برنامه های مستمر و عمومی در طول سال برای فرهنگ سازی در راستای خودمراقبتی، پیشنهادات و نظرات خود را در جهت هرچه بهتر برگزار نمودن برنامه های گرامیداشت هفته سلامت عنوان کردند.
مدیر روابط عمومی و دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه نیز که  با حضور امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه برگزار شد تمامی اعضاء، ضمن ارائه برنامه‌ها و پیشنهادات، در جهت همکاری همه جانبه در خصوص برگزاری مراسم گرامیداشت این هفته قول مساعد دادند.