امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:58

گزارش وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه در شورای اداری

مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین جلسه شورای اداری این شهرستان که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گزارشی از میزان پیشرفت و وضعیت پروژه های عمرانی این دانشگاه ارائه کرد.
به گزارش وب‌دا، محمدرضا قدیمی، بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول، دانشکده پزشکی، سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی را مهمترین پروژه های عمرانی این دانشگاه در شهرستان گناباد عنوان کرد و افزود: با توجه به قدمت 40 ساله بيمارستانهاي گناباد و زلزله خيز بودن منطقه، احداث بیمارستان 200تختخوابی علامه بهلول گنابادی از مصوبات دور دوم سفر رياست جمهوری به استان خراسان رضوي مي باشد که عملیات اجرایی آن پس از اخذ مجوز كميسيون ماده 32 ، از بهمن ماه1388 آغاز شد. وی افزود: این پروژه آموزشی درمانی با 23هزار متر مربع زیربنا، 86% پیشرفت فیزیکی دارد. وی با بیان اینکه تا کنون مبلغ 230 میلیارد ریال برای احداث این پروژه هزینه شده است، تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه که شامل تكميل نازك كاري، تكميل تأسيسات مكانيكي و برقی و اتمام نماي بيروني ،خرید تجهیزات موتورخانه و آسانسور و اجرای محوطه است به 150 میلیارد ریال دیگر نیاز است. مدیر بودجه دانشگاه، عدم تخصیص اعتبار به موقع را مهمترین مشکل این پروژه عنوان کرد و افزود: در سال 92 با پیگیری های فراوان 100% تخصیص اعتبار به مبلغ 69میلیارد ریال انجام شده است. این پروژه فعلا فعال است ولی برای بهره برداری در زمان معین نیاز به اعتبارات کافی دارد.
قدیمی با اشاره به اینکه پروژه احداث ساختمان دانشکده پزشکی در سال 1389 آغاز شد، افزود:  این پروژه آموزشی با 5 هزار متر مربع زیربنا و با صرف 15 میلیارد ریال اعتبار، حدود 75% پیشرفت فیزیکی دارد. وی با اشاره به اینکه تكميل نازك كاري و نماي بيروني و تكميل تأسيسات مكانيكي و برقي و تجهيزات این پروژه باقیمانده است، اظهار داشت: به علت عدم تخصیص در سالهای91و92، عملیات اجرایی این پروژه متوقف بود ولی با پیگیری های انجام شده 12میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه در سال 93 تصویب شده است که در صورت تخصیص کامل اعتبارات در سالجاری به بهره برداری خواهد رسید. وی، احداث خوابگاه 300 نفره دانشجویی را از دیگر پروژه های عمرانی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: ساخت این پروژه خوابگاهی با 4700 متر مربع زیربنا از سال 1391 از محل اعتبارت منابع داخلی دانشگاه در سه طبقه آغاز شد. قدیمی افزود: این پروژه با اعتبار دریافتی 7700 میلیون ریال تا کنون 25% پیشرفت فیزیکی دارد. وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های انجام شده در اسفند ماه سال 92 مبلغ 20میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه اخذ شده است. وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه سالن ورزشی پردیس از سال 1387 و از محل اعتبارت متمرکز وزارت بهداشت آغاز گردید، گفت: این پروژه ورزشی با 2800 متر مربع زیربنا، حدود 96% پیشرفت فیزیکی دارد. وی با بیان اینکه تا کنون 13 میلیارد ریال برای احداث این پروژه هزینه شده است، اظهار داشت: این پروژه شامل سالن اصلی و قسمت اداری می‌باشد که کلیه ابنیه انجام شده و فقط نصب کف پوش و موتورخانه باقی مانده است که از محل منابع داخلی دانشگاه تامین اعتبار و در سالجاری به بهره برداری خواهد رسید.