امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:40

توجه ویژه به حوزه سلامت مهمترین رویکرد دولت در سالجاری است

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار نوروزی خود با پرسنل معاونت‌ها و حوزه‌های مختلف دانشگاه گفت: یکی از مهمترین اولویت‌ها و رویکردهای دولت در سالجاری، توجه به حوزه سلامت و درمان مردم است که ما هم باید در این راستا بیش از پیش تلاش نماییم.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با اشاره به نامگذاری امسال به نام " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی مقام معظم رهبری، تلاش در راستای عمل به منویات ایشان را ضروری دانست و گفت: ما نیز باید با تلاش و کار جهادی در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت گام برداریم. وی با بیان اینکه مردم ما شایسته دریافت بهترین خدمات هستند، به اختصاص بخشی از درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها در سالجاری به بخش سلامت اشاره و اظهار امیدواری کرد با بسته‌های خدمتی پیش بینی شده، هزینه درمان از جیب مردم  کاهش یابد. وی با اشاره به نامگذاری امسال، فرهنگ سازی در حوزه تجویز و مصرف دارو را یک ضرورت اساسی برشمرد و خاطرنشان کرد: میتوان با فرهنگ سازی مناسب ضمن کاهش تجویز دارو، پزشکان و مردم را به استفاده از داروی ایرانی در جهت کمک به اقتصاد و تولید کشور، توصیه و تشویق نماییم.
دکتر احمدی با اشاره به شیوع بیماری‌های غیر واگیر، از "پرفشاری‌ خون"، "دیابت"، کم‌تحرکی، "چاقی"، افزایش چربی خون، سیگار و تغذیه نامناسب به عنوان مهمترین عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر یاد کرد و افزود: افزایش سواد سلامت مردم، ارزیابی این عوامل از طریق شبکه های بهداشتی درمانی و افزایش همکاری‌های بین بخشی مهمترین راهکارهای کاهش این عوامل خطرزاست که باید با سرمایه گذاری و تلاش بیشتر در حوزه بهداشت، از بروز و گسترش بیماریهای غیرواگیر جلوگیری شود. وی همچنین از تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه در سالجاری خبر داد و اظهار امیدواری کرد با تدوین این برنامه بر اساس اسناد بالادستی و برنامه توسعه، زمینه ارتقاء سلامت، آموزش، پژوهش و بهبود کمی و کیفی خدمات ارائه شده افزایش یابد. دکتر احمدی با اشاره به پیگیری و جذب اعتبارات عمرانی سال 92، بر تسریع در تکمیل و بهره برداری از پروژه های عمرانی دانشگاه تاکید کرد.