امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:53

مراسم اربعین شهادت شهید مصطفی احمدی روشن در مسجد پیامبر اعظم (ص) پردیس برگزار شد.

همزمان با چهلمین روز شهادت مصطفی احمدی روشن در حادثه تروریستی ، مراسم گرامیداشت شهدای علم و فناوری با حضور روسا ، معاونین ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان مراکز آموزش عالی و جمعی از مسئولین شهرستان در مسجد پیامبر اعظم (ص) پردیس برگزار شد.
سرپرست دانشگاه در این مراسم ، توسعه و بالندگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را زمینه ساز پیشرفت کشور بر شمرد و افزود: برای رسیدن به تعالی علمی و فناوری ، باید فراگرفتن علوم در دانشگاه ها با تعهد همراه شود. دکتر علیرضا مسلم ، ترور دانشمندان و نخبگان را نتیجه ضعف و استیصال دشمنان عنوان کرد و افزود: جهاد علمی یکی از مهمترین وظایف کنونی نسل جوان و از راههای مقابله با توطئه دشمنان نظام است.
یکی از کارشناسان مسائل سیاسی نیز در این مراسم ، به پیشرفت های جمهوری اسلامی در سه دهه اخیر اشاره کرد و افزود: علیرغم تحریم ها و فشارهای مختلف دشمنان ، به پیشرفت های زیادی در بخشهای مختلف از جمله علوم جدید همچون هسته ای ، سلولهای بنیادین ، نانو تکنولوژی و ... دست یافته ایم. کریم زاده ، برهم زدن موازنه قدرت در خاورمیانه ، افزایش نفوذ سیاسی و ایدئولوژیکی ، قدرت بازدارندگی ، بی اثر نمودن تحریم ها و تهدیدات ، تولید ثروت و ... را از مهمترین پیامدهای این پیشرفت ها بر شمرد. وی در ادامه به اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات اشاره و تصریح کرد: تحریم ، جنگ رسانه ای ، ترور و ایجاد نا امنی از مهمترین تاکتیکهای جنگ نرم غرب برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی است. وی در پایان با توصیه به جامعه دانشگاهی برای حضور گسترده در انتخابات ، حضور حداکثری و انتخاب اصلح را موجب افزایش اقتدار نظام جمهوری اسلامی بر شمرد.
همچنین مادر شهید احمدی روشن در یک ارتباط مستقیم تلفنی ، دلیل ماندگاری یاد و راه شهدا را تلاش و مجاهدت آنان در راه آرمان ها و اهداف نظام جمهوری اسلامی برشمرد و از دانشجویان خواست بر استمرار راه امام راحل (ره) و شهدا برای دستیابی به اقتدار و تعالی انقلاب اسلامی تأکید کرد.
همچنین در پایان بیانیه جامعه دانشگاهی گناباد در محکومیت ترور دانشمندان قرائت شد. در بخشی از این بیانیه به رشد شگفت انگیز کشور در عرصه های گسترده اشاره شده و آمده است: این پیشرفت ها دشمن را بیش از پیش درمانده و در موضع ضعف قرار داده و برای آنها راهی جز دست زدن به ترور شخصیت های علمی کشور باقی نگذاشته است. در پایان این بیانیه خطاب به رهبر معظم انقلاب آمده است ؛ فرزندان شما در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تمام همت شان بر این است که راه شهدای گرانقدر اسلامی به ویژه شهدای جهاد علمی را در همه زمینه ها با تمام قوا و تا آخرین نفس ادامه داده و به امید خدا بیرق علم و دیانت را همچنان بر فراز ایران اسلامی در اهتزاز نگه داشته و تا عملی شدن کامل منویات معظم له از تلاش خستگی ناپذیر فروگذار نخواهیم کرد.