امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:23

اجرای طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان زیر 12 سال

همزمان با ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت، طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان زیر 12 سال در سطح مدارس ابتدایی آغاز شد.
به گزارش وب‌دا، کارشناس مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: به منظور فرهنگ سازی و افزایش مراقبت‌های بهداشت دهان و پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان زیر 12 سال و در راستای طرح‌های اداره سلامت دهان و دندان، مرحله دوم طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان به طور جامع و گسترده در مدارس ابتدایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز گردید.
دکتر علی رمضانی افزود با بیان اینکه این طرح با هماهنگی مدیریت آموزش و پرورش در دو شهرستان گناباد و بجستان انجام خواهد شد، افزود: در اجرای این طرح ابتدا آموزش‌های لازم توسط کارشناسان معاونت بهداشتی و مربیان بهداشت دهان در مدارس به دانش آموزان ارائه می‌شود و پس از مسواک زدن جهت انجام عمل وارنیش فلورایدآماده می‌شوند که این کار توسط تیم درمانی معاونت بهداشتی به صوت رایگان انجام می‌شود. وی با بیان اینکه این طرح 10 هزار دانش‌آموز را تحت پوشش خود قرار می‌دهد، خاطرنشان کرد: از نظر علمی ثابت شده است که فلورایدتراپی با وارنیش می‌تواند تا 60% پوسیدگی دندان‌های کودکان را کاهش دهد.