امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:54

اعضاء هیأت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دریافت یارانه ها انصراف دادند

اعضای هیأت رییسه و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای همگامی با برنامه های دولت تدبیر و امید، از دریافت یارانه نقدی مرحله دوم انصراف دادند.
به گزارش وب دا، این اقدام در راستای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامگذاری شده است و همچنین کمک به پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای دولت تدبیر و امید و به توصیه برخی از مراجع عظام تقلید در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه انجام شد.
اعضای هیأت رئیسه دانشگاه طی بیانیه ای ، انصراف از دریافت یارانه نقدی را موجب تحقق سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی و تسریع در توسعه کشور دانستند و اظهار امیدواری کردند این اقدام آنها گام کوچکی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و در جهت پیشبرد اهداف دولت تدبیر و امید باشد.
اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این بیانیه خاطرنشان کردند: امیدواریم با اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها، شاهد تامین عدالت و ارتقاء شاخص‌های سلامت باشیم.