امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:47

جلسه هماهنگی هفته سلامت برگزار شد

جلسه هماهنگي‌هاي برون‌بخشي برگزاري هفته سلامت با حضور روسا و نمايندگان ادارات و دستگاه‌هاي ذيربط و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سالن زکریا برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، معاون امور بهداشتی و رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه بر برگزاری برنامه های مفید در راستای فرهنگ سازی سلامت تأکید کرد و افزود: انسان سالم محور توسعه پايدار است و داشتن كشور سالم مستلزم سرمايه‌گذاري براي سلامتي انسان‌‌ها در آن جامعه است. دکتر علی عالمی با اشاره به نامگذاري امسال با عنوان "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملي و مديريت جهادي" از سوي مقام معظم رهبري گفت: اگر بتوانيم فرهنگ خودمراقبتي را در كشور نهادينه كنيم در كاهش ميزان بيماري‌ها و نيز هزينه‌هاي درماني موفق خواهيم بود.
وی با بیان اینکه هفته سلامت 1 تا 7 ارديبهشت ماه با شعار «يك عمر سلامت با خود مراقبتي» برگزار مي‌شود، اظهار داشت: توانمندسازي مردم براي پيشگيري نقش بسیار اصلی دارد و این هفته فرصت مناسبی است تا با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای ارتقای سلامت جامعه گام برداریم. دکتر عالمی  بر همکاری‌های بین بخشی در راستای سلامت جامعه تاکید و اظهار امیدواری کرد با همکاری و هماهنگی همه نهادهای مرتبط با سلامت و اطلاع رسانی دقیق و شفاف، برنامه های گرامیداشت هفته سلامت بتواند در ارتقای سطح فرهنگ سلامت جامعه بویژه خود مراقبتی موثر باشد.
شایان ذکر است در جلسه هماهنگي‌هاي بين‌بخشي برگزاري هفته سلامت که با حضور دبير ستاد برگزاري هفته سلامت، کارشناسان معاونت بهداشتی و نمايندگان سازمان‌ها و دستگاه‌هاي مرتبط برگزار شد، شرکت کنندگان پیشنهادها و نظرات خود  را در جهت هرچه بهتر برگزار نمودن مراسم هفته سلامت مطرح کردند.