امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:54

جلسه هیأت مدیره نظام پزشکی با ریاست دانشگاه برگزار شد

جلسه مشترک اعضاء هیأت مدیره نظام پزشکی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی رهبر معظم انقلاب، بر همت و تلاش جهادی برای رفع چالش‌ها و مشکلات موجود تاکید کرد و گفت: حضور پزشکان متخصص در مناطق محروم نمونه‌ای از روحیه و همت جهادی است.
دکتر احمدی با بیان اینکه توجه جدی به مسأله حق ثابت متخصصین، زمینه ماندگاری پزشکان متخصص را در مناطق محروم فراهم می‌کند، تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده در سال 92 و دستور مقام محترم وزارت در سفر به شهرستان گناباد برای پرداخت ثابت متخصصین ضریب k ، اعتباری در نظر گرفته شد در حالیکه قبلا این اعتبار فقط مخصوص شهرستان بجستان بوده است و امیدواریم انشاء ا... با پیگیری بیشتر در سال 93 این اعتبار برای گناباد تخصیص داده شود.
 وی به تشریح وضعیت پروژه‌های عمرانی پرداخت و گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته 100% اعتبارات عمرانی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول در سال 92 جذب شد و امیدواریم با تخصیص اعتبارات مناسب در سالجاری و افتتاح این پروژه ضمن رفع مشکلات فرسوده بودن بیمارستانهای موجود، آموزش‌های بالینی دانشجویان پزشکی نیز ارتقاء یابد.
دکتر احمدی، شبکه بهداشت و درمان بجستان، دانشکده پزشکی، سالن ورزشی و خوابگاه دانشجویی را از دیگر پروژه‌های عمرانی این دانشگاه عنوان و اظهار امیدواری کرد با تامین اعتبار لازم و بهره برداری از آن شاهد بهبود شاخص‌های حوزه سلامت و وضعیت رفاهی دانشجویان باشیم.
رئیس و اعضاء هیأت مدیره نظام پزشکی نیز در این جلسه ضمن تشریح فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته، تلاش در جهت افزایش رضایت‌مندی و ماندگاری متخصصان و دفاع از حقوق بیماران را رسالت اصلی نظام پزشکی عنوان و اظهار امیدواری کردند با همکاری و همفکری بیشتر سازمان نظام پزشکی با دانشگاه زمینه ارتقاء سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده فراهم شود.