امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:21

در اولین جلسه شورای هم اندیشی استادان شهرستان گناباد بر فرهنگ سازی اقتصادی تاکید شد

ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای هم اندیشی استادان مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد گفت: توجه به فرهنگ نیازمند تخصیص مناسب اعتبارات، استفاده از ظرفیت استادان و دانشجویان فعال فرهنگی و حمایت جدی مسئولان است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت از سوی رهبر معظم انقلاب، سیاست های اعلام شده را زمینه ساز تحولی چشمگیر در این عرصه عنوان کرد و افزود: سلامت، امروز یکی از نخستین دغدغه های مدیران عالی رتبه تمامی کشورهای جهان است. وی سیاست های کلی سلامت ابلاغی توسط مقام معظم رهبری را مهمترین سند در جهت مرتفع نمودن مشکلات موجود نظام سلامت عنوان و اظهار امیدواری کرد شاهد افزایش کیفیت خدمات ارائه شده درمانی، کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم و نظام سلامت پاسخگو، توسعه یافته و عدالت محور باشیم. دکتر احمدی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی " از سوی مقام معظم رهبری، تلاش و کار جهادی را در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت ضروری دانست و تصریح کرد: باید با صرفه جویی، پرهیز از تجملات زائد، افزایش بهره‌وری، حمایت از تولیدات داخلی و فرهنگ‌سازی مناسب در جهت تحقق این شعار گام برداریم. وی توجه جدی به مسائل قرآنی و برنامه‌های معنوی از جمله مراسم مذهبی و اعتکاف دانشجویی را از جمله مهمترین برنامه‌های این دانشگاه در سالجاری برشمرد.
فرماندار گناباد هم در این جلسه، بر ضرورت توجه بیشتر به حوزه فرهنگ بویژه در مراکز آموزش عالی تاکید کرد و افزود: باید با تغییر نگاه‌ها به حوزه اقتصاد و ایجاد زیرساخت‌های مناسب فرهنگی برای توجه بیشتر به تولید، سرمایه‌گذاری و کارآفرینی زمینه رشد و تحول اقتصادی را فراهم نماییم.
محمد صفایی افزود: مرزبانان فرهنگی کشور در حوزه‌های مختلف باید ضمن پایبندی و اعتقاد کامل به اصول و مبانی نظام جمهوری اسلامی، ضمن خنثی نمودن توطئه دشمنان زمینه ارتقای فرهنگ بویژه در حوزه مسائل اعتقادی، دینی و ملی را فراهم نمایند. وی، راه اندازی دفاتر مشاوره شغلی، تقویت انجمن‌های علمی در سه پایه فرهنگ، اقتصاد و علم و برگزاری باشکوه مراسم اعتکاف علمی معنوی در دانشگاه‌ها را در جهت تحقق شعار امسال ضروری دانست.
در ادامه این جلسه روسا و استادان مراکز آموزش عالی نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را در جهت تقویت فضای فرهنگی در دانشگاه‌ها ارائه دادند.