امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:51

مراسم روز آزمایشگاه برگزار شد

در گرامیداشت سی‌ام فروردین ماه، روز آزمایشگاه مراسم گرامیداشتی با حضور ریاست دانشگاه، معاون درمان، معاون اموربهداشتی، چند تن از اعضاء هیأت علمی و جمعی از کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت درمان و معاونت بهداشتی در سالن زکریا برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، ریاست دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، سی‌ام فروردین‌ماه سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاه را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت و افزود: جنبه‌های پاراکلنیک کمک کار خوبی برای گروه پزشکی است و آزمایشگاه‌ها با کمک در جهت پيشگیري، تشخيص و پایش بیماری‌ها نقش مهم و تاثیرگذاری در نظام سلامت دارند. دکتر رضا احمدی با بیان اینکه امروزه به علت وسعت بیماری‌ها و افزایش مراجعین، کار آزمایشگاه‌ها هم زیاد شده است، افزود: سلامت و دقت در کار آزمایشگاهی ضامن ارتقاء سلامت جامعه است .وی با اشاره به اینکه افزایش دقت در آزمایش‌ها موجب تسهیل کار پزشک و تشخیص و درمان بهتر بیماران می‌شود، اظهار داشت: داشتن تخصص، دقت در انجام کار آزمایشگاهی و تعامل خوب بین آزمایشگاه و گروه های بالینی و پایه می تواند در تشخیص صحیح بیماری‌ها و سلامت جامعه تاثیر گذار باشد . وی عدم دقت و اعلام نتایج اشتباه آزمایش را موجب بهم ریختن وضعیت روحی روانی فرد بیمار و بروز مشکلات برشمرد و از کارشناسان آزمایشگاه‌ها خواست تا با افزایش دقت و کیفیت کار، زمینه ارتقاء سلامت را فراهم نمایند. ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک روزجهانی بهداشت و هفته سلامت، با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت" موجودات کوچک، تهدیدات بزرگ" از پرسنل آزمایشگاه‌ها خواست تا احتیاطات لازم را در موقع کار انجام دهند.
معاون درمان دانشگاه هم در این جلسه ضمن تبریک روز آزمایشگاه گفت: خدمات حوزه درمان قابل سنجش و جبران با مادیات نیست بلکه اجر معنوی ارزشمند و بالایی دارد.
در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از آقای جعفرزاده و خانم سلمانی مقدم به عنوان کارشناسان نمونه آزمایشگاه از حوزه معاونت درمان و معاونت امور بهداشتی تجلیل شد.