امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:19

مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

در مراسمی با حضور خانواده معزز شهدا و ایثارگران، اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اساتید، دانشجویان، کارکنان، جمعی از مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم ولایت مدار شهرستان در سالن کوثر برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، یکی از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم از شهدا به عنوان بهترین الگوها برای پیمودن راه الی ا... یاد کرد و افزود: شهدا سیر معنوی به سوی حضرت حق داشتند. حجت الاسلام حجتی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: هیچ حادثه‌ای در دنیا اتفاقی نیست و همه چیز در ید قدرت الهی است. وی افزود: شهدا به خوبی با کسب معرفت به این شناخت رسیدند و پروردگار متعال را حاکم مطلق بر دلهای خویش قرار دادند. وی با اشاره به استرس، افسردگی و خستگی های امروز جامعه، تنها راه رسیدن به آرامش خداباوری و خدامحوری در زندگی است. وی دانشجویان و قشر جوان را به مطالعه خاطرات و سیره شهدا توصیه نمود و افزود: همه هویت شهید این است که باید برای خدا زندگی کرد. وی در ادامه به بیان خاطراتی از شهدا و اردوهای راهیان نور پرداخت و تصریح کرد: حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس ضمن آشنا نمودن نسل جوان با ایثارگریها و رشادتها، با افزایش فضای معنوی زمینه خوسازی و آرامش روحی روانی را فراهم مینماید.
تجلیل از خانواده شهید دکتر پورابراهیم، مداحی، قرائت دلنوشته به شهدا و پخش کلیپ مراسم تشییع و تدفین از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود. همچنین در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از ماکت‌های دفاع مقدس، کتاب، پوستر و عکس در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته بود.